Ben Simmonsin paluu Philadelphiaan ei sujunut odotetulla tavalla, kun Brooklyn taipui isäntäjoukkueelle.

Simmons vietti myrskyisät vuodet Philadelphiassa eikä lähtö sujunut kovin hyvässä hengessä ja siitä palkintona Simmons sai Philadelphian faneilta buuaukset ottelussa, jossa hän lähenteli tripla-tuplaa (11/7/11). Philadelphialta puuttuivat muun muassa loukkaantuneet Joel Embiid ja James Harden, mutta siitä huolimatta Philadelphia piti pisteet kotonaan, vaikka Kyrie Irving (23) ja Kevin Durant (20) olivat Brooklynin kokoonpanossa.

Anthony Davisista (37/21) tuli kautta aikain kolmas Lakers-pelaaja, joka on yltänyt vähintään 30 pisteen ja 15 levypallon tilastoihin neljässä pelissä peräkkäin, mutta sekään ei riittänyt siivittämään joukkuetta voittoon Phoenixin vieraana.

Nikola Jokic (31/9/10) palasi Denverin miehistöön, mutta siitä huolimatta Detroit haki pisteet. Ja Morantin (34/7) paluu ei auttanut Memphisiä, kun Sacramenton nappasi jo seitsemännen peräkkäisen voittonsa De’Aaron Foxin (32/8) siivittäessä joukkuetta.

NBA:n viime yön tulokset:
Philadelphia-Brooklyn 115-106
Memphis-Sacramento 109-113
Denver-Detroit 108-110
Phoenix-Lakers 115-105