Suomen Cupien otteluparien valinnat on suoritettu. Valintatilaisuudessa ei nähty yllätyksiä, kun valinnat menivät sijoitusten mukaan.

Joukkueet oli sijoitettu rankingiin sarjasijoitusten perusteella. Rankingin neljällä parhaalla on kotietu puolivälierissä ja sijoilla 1.–4. olevat joukkueet saavat valita paremmuusjärjestyksensä vastustajansa sijoilta 5.–8. Suomen Cupin puolivälierät pelataan 9.-11.12.2022.

Valinnoissa ei yllätyksiä nähty, vaan valinnat mukailivat sarjasijoituksia.

Miesten rankingin ykkönen Kobrat nappasi kahdeksannen BC Nokian, Karhu (2.) valitsi Kouvot (7.), Seagulls (3.) KTP:n ja jäljelle jäi Kataja (4.) ja Vilpas (5.).

Naisissa mentiin samalla kaavalla, kun Peli-Karhut (1.) nappasi Kouvottaret (8.), EBT (2.) valitsi Pyrinnön (7.), ToPo (3.) FoA:n (6.) ja viimeiseksi puolivälieräpariksi jäi Vimpeli (4.) ja Honka (5.).

Miesten ja naisten Suomen Cupin Final Four -tapahtuma pelataan 13.-15.1.2023 Helsingissä Urhea-hallissa. Yle lähettää Final Four -tapahtuman suorana YLE TV2:lla sekä YLE Areenassa.

Molemmat Suomen Cup -voittajat palkitaan 10.000 euron rahapalkinnolla. Finaalin hävinnyt joukkue saa palkinnoksi 3.000 euroa. Miesten Suomen Cupin mestaruutta puolustaa Helsinki Seagulls ja naisten Peli-Karhut Kotkasta.