NBA:n viime yössä nähtiin odotettu kohtaaminen, kun Luka Doncic ja Nikola Jokic iskivät yhteen. Doncicin Dallas vei ottelussa pidemmän korren.

Denver ja Dallas kävivät tiukan taistelun voitosta, joka kääntyi lopulta Dallasille pisteen erolla. Doncic (22/10/12) merkkautti tripla-tuplan, mutta Tim Hardaway (29) oli joukkueen paras pistemies. Jokic (19/8/8) pyöritteli joukkueen peliä Aaron Gordonin (27/8) ollessa joukkueen paras pistemies.

Donovan Mitchell (43) oli ilmiliekeissä, kun Cleveland katkaisi Lakersin vahvan vireen nappaamalla kotivoiton. Anthony Davis joutui jättämään ottelun kesken flunssaoireiden takia ja LeBron James (21/17) kannatteli joukkuetta.

Bojan Bogdanovicin (31) sihti oli kohdillaan hänen johdattaessaan Detroitin voittoon Miamista Tyler Herron (34) vahvasta pelistä huolimatta.

NBA:n viime yön tulokset:
Cleveland-Lakers 116-102
Miami-Detroit 96-116
Denver-Dallas 115-116