Awak Kuier oli Reyer Venezian ratkaisuhahmo, kun joukkue jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa voitettuaan Gernika Bizkaian.

Kuier nosti varsinaisella peliajalla Reyer Venezian tasoihin kahdeksan sekuntia ennen loppua ja torjui Gernika Bizkaian viimeisen yrityksen pakottaen pelin näin jatkoajalle. Jatkoajan viimeisellä minuutilla Kuier nosti Reyer Venezian johtoon ja se jäi lopulta voittokoriksi. Reyer Venezia voitti ottelun lopulta 68-65 (29-35, 60-60) Kuierin ollessa joukkueen pisteykkönen 19 pisteen saaliilla ja tilastoihin kertyi myös yhdeksän levypalloa, kolme syöttöä, kaksi riistoa ja kolme torjuntaa. Voitolla Reyer Venezia varmisti lohkovoiton ja jatkaa puhtaalla pelillä viiden pelin jälkeen.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin KP Brno menetti omat jatkomahdollisuutensa, kun se hävisi ranskalaiselle Angersille 44-68 (22-40). Pelander tilastoi kuusi pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Italian liigassa Helmi Tulosen Lucca hävisi vieraskentällä Moncalierille 66-79 (30-56). Tulonen sai tilastorivilleen kaksi pistettä, levypallon ja kaksi torjuntaa. Lucca jakaa viimeistä sijaa.
Ottelutilastot

Espanjan LF Challengessa Marianne Kalin tilastoi kuusi pistettä ja syötön, kun Ferrol jatkaa sarjakärjessä voitettuaan Real Canoen 93-75 (48-48). Ferrol ratkaisi ottelun edukseen päätösneljänneksellä voittamalla sen peräti 26-6.
Ottelutilastot

Saksan cupissa suomalaispelaajien joukkueiden taipaleet päättyivät.

Anissa Poundsin ja Elina Koskimiehen Angels Nördlingen hävisi Panthers Osnabrückille 57-61 (27-26). Pounds heitti 16 pistettä ja täytteli tilastojaan myös kahdella levypallolla, kolmella syötöllä ja neljällä riistolla. Koskimiehen riville kirjattiin levypallo, kaksi syöttöä ja riisto.
Ottelun tilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Venla Variksen Marburg sen sijaan taipui Hannover Luchselle 72-84 (38-49). Varis oli joukkueensa jaettu pistetykki 13 pisteellä, levypalloja kertyi yksi, syöttöjä ja riistoja kaksi.
Ottelun tilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote