Detroitin ja Orlandon välisessä ottelussa tunteet kuumenivat ja ottelussa jaettiin peräti 11 pelikieltoa.

Tilanne sai alkunsa, kun Detroitin Killian Hayes ja Orlandon Mo Wagner tavoittelivat palloa sivurajan tuntumassa ja Wagner tönäisi Hayesin Detroitin vaihtopenkille. Sen jälkeen Hayes nousi ylös ja yritti lyödä Wagneria, mutta huitaisu jäi hieman puolittaiseksi. Sen jälkeen Orlandon penkki liittyi mukaan hulinoihin.

NBA antoi Hayesille kolmen pelin pelikiellon. Wagner sai kahden ottelun pelikiellon. Lisäksi Detroitilta Hamidou Diallo sai yhden ottelun pelikiellon.

Useita Orlandon pelaajia syytetiin poistumisesta vaihtoalueelta ja liittymisestä kahakkaan. Cole Anthony, RJ Hampton, Gary Harris, Kevon Harris, Admiral Schofield, Franz Wagner, Mo Bamba ja Wendell Carter saivat yhden ottelun pelikiellon. Orlandon pelikiellot porrastetaan kahteen otteluun, jotta joukkueella on vähimmäismäärä pelaajia pelata ottelua.

Kaikki pelikiellot ovat palkattomia.