Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

Mestarien liigassa jatkettiin Play-in -pelejä ja AEK otti toisen voittonsa Bursasta. Kreikkalaisjoukkue kaatoi isäntänsä 85-82 (38-42) ja voitti otteluparin suoraan 2-0. Madsen tilastoi neljä pistettä, kaksi levypalloa ja torjunnan. AEK:n kanssa samassa jatkolohkossa pelaavat Galatasaray, Malaga sekä voittaja otteluparista Ludwigsburg-Limoges.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni Merlins Crailsheim menetti otteensa päätösneljänneksellä Gaziantepiä vastaan, kun turkkilaisjoukkue vei sen nimiinsä 33-13 ja lopulta koko ottelun 105-87 (42-44). Maxhuni kirjasi neljä pistettä, levypallon ja syötön. Merlinsillä on jatkolohkossa yksi voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Topias Palmi oli hyvässä iskussa heittäessään Craiovalle 19 pistettä, mutta se ei riittänyt Niners Chemnitzin vieraana voittoon kotijoukkueen ottaessa selvän 93-62 (51-34)-voiton. Palmi sai tilastoihinsa myös kolme levypalloa. Shawn Hopkins merkkautti viisi pistettä, neljä levypalloa, syötön ja riiston. Craiova on hävinnyt kaikki kolme jatkolohkon otteluaan.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin tällä kaudella Saint-Chamondin riveissä Ranskan ProB:ssa, kun hän pelasi 13 minuuttia antaen kolme syöttöä 99-85 (49-32)-voitossa Denainia vastaan.
Ottelutilastot

Japanin B1-liigassa Alex Murphy oli jälleen vahvassa vedossa heittäen 18 pistettä, mutta Levanga Hokkaido taipui Alvark Tokion vieraana 88-106 (46-50). Murphy koristeli tilastojaan myös kolmella levypallolla ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Saksan 2. Bundesliigassa Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen palasi voittojen tielle voittaessaan Münsterin 84-79 (42-35). Aatu Kivimäki avitti joukkueensa asiaa seitsemällä pisteellä, levypallolla ja kuudella syötöllä. Tigers jatkaa sarjassa kakkosena.
Ottelutilastot