Luka Doncic osoitti kylmäpäisyyttä, kun hän siivitti Dallasin voittoon Lakersista kahden jatkoajan jälkeen.

Doncic oli lähes koko viimeisen neljänneksen ilman pisteitä, mutta onnistui ratkaisevalla hetkellä, kun hän upotti pelin tasoittavan kolmen pisteen heiton sisään kuusi sekuntia ennen loppua. Lähes sama kaava toistui jatkoajalla, kun hän toi kolmosellaan Dallasin tasoihin tällä kertaa reilut 40 sekuntia ennen loppua. Samaan aikaan LeBron James kivitti omat kolmen pisteen heittonsa rautoihin. Lopulta toisella jatkoajalla Dallas nousi voittoon Doncicin tilastoidessa tripla-tuplan (35/14/13). James (24/16/9) ja Russell Westbrook (28/7) olivat Lakersin parhaat.

Huippuvireisten joukkueiden kohtaamisessa Boston venytti voittoputkensa viiteen kaadettuaan ilman Kevin Durantia pelanneen Brooklynin. Tällä kertaa Bostonin tehot jakaantuivat tasaisesti, sillä Jayson Tatum heitti parhaana pistemiehenä hänelle suhteellisen vaatimattomat 20 pistettä. Brooklyniltä Kyrie Irving (24) oli paras pistemies.

Yön kovimmat pisteet heitti Portlandin Damian Lillard, joka takoi 50 pistettä, mutta Cleveland lähti kotimatkalle pisteiden kera Donovan Mitchellin (24/10) ja Jarrett Allenin (24/10) toimiessa vetureina. Miami voitti ilman Giannis Antetokoumpoa pelanneen Milwaukeen Gabe Vincentin (28) saadessa heittokätensä kuumaksi ja Shai Gilgeous-Alexander (37) vei Oklahoma Cityn voittoon Philadelphiasta Joel Embiidin (30/10) vastusteluista huolimatta. Pascal Siakam (35/7) oli Toronton tehomies Charlotte-voitossa.

NBA:n viime yön tulokset:
Philadelphia-Oklahoma City 114-133
Brooklyn-Boston 98-109
Miami-Milwaukee 108-102
Toronto-Charlotte 124-114
Lakers-Dallas 115-119
Portland-Cleveland 113-119