Awak Kuierin edustama Reyer Venezia esitti vahvan nousun EuroCupin neljännesvälierän toisessa osaottelussa Elitzur Holonia vastaan. Venezia kuroi ensimmäisen osaottelun 15 pisteen takamatkan umpeen ja meni jatkoon yhteispistein 145-143.

Ensimmäinen osaottelu Holonissa oli päättynyt Elitzurin 83-68-voittoon. Venezia kuroi etumatkan umpeen kolmannella neljänneksellä ja kävi parhaimmillaan 21 pisteen johdossa. Holon kuitenkin taisteli tiensä takaisin ja pääsi heittämään voitosta, mutta Venezian onneksi Soana Lucetin heitto meni ohi. Venezia voitti toisen osaottelun 77-60 (38-26) ja eteni jatkoon yhteispistein 145-143.

Kuier lähenteli tupla-tuplaa 11 pisteen ja kahdeksan levypallon tilastoilla. Hänelle kirjattiin myös yksi syöttö ja kaksi torjuntaa. Puolivälierissä Venetzialle tulee jälleen reissu Israeliin, kun se kohtaa Elitzur Ramlan.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Lotta Vesiluoman Alvikin tappioputki venyi kahdeksaan, kun se hävisi Södertäljelle 52-87 (27-56). Vesiluoma heitti ottelussa neljä pistettä, nappasi yhden levypallon, antoi kaksi syöttöä ja riisti kahdesti.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote