Peli-Karhuissa aiemmin tällä kaudella pelannut Susiladies-konkari Linda-Lotta Lehtoranta, 31, siirtyy Saksan Bundesliigan toisella sijalla olevaan Rutnorik Stars Kelterniin. Lehtoranta pelasi Kelternissä myös kaudella 2015-16.

Lehtoranta on pelannut tällä kaudella Peli-Karhujen riveissä seitsemän ottelua, joissa hänen keskiarvonsa ovat olleet 11,6 pistettä, 4,0 levypalloa ja 5,6 syöttöä ottelua kohden.

Keltern on tällä hetkellä Saksan Bundesliigan toisella sijalla ja edellä on vain TK Hannover. Keltern pelasi tällä kaudella myös EuroCupia, jossa tie tyssäsi runkosarjaan.

Lehtoranta on jo aiemmin pelannut Kelternissä, jota hän edusti kaudella 2015-16. Bundesliigassa hän on pelannut jo ennestään kolmen kauden verran. Saksan lisäksi Lehtoranta on pelannut ulkomailla myös Tshekissä, Belgiassa ja Israelissa.

Suomessa Lehtoranta on voittanut Suomen mestaruuden viidesti, minkä lisäksi hänet on valittu naisten Korisliigan vuoden pelaajaksi kerran ja vuoden puolustuspelaajaksi kolmesti.

Naisten maaotteluita Lehtoranta on pelannut kokonaisuudessaan jo 79 kappaletta.

Lehtoranta ja Susiladies kokoontuvat yhteen ensi sunnuntaina valmistautumaan ensi viikolla pelattavaan EM-karsintaikkunaan. Susiladies kohtaa Ukrainan torstaina 9.2. Riiassa ja sunnuntaina 12.2. Ranskan Urhea-hallissa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote