Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voitot ottivat Salon Vilpas ja Helsinki Seagulls. Alemmassa sarjassa juhlivat Kobrat, Lahti Basketball ja Korihait.

Salon suomalaistakamiehet olivat liekeissä, kun Salon Vilpas päihitti omalla kotikentällään KTP-Basketin 100–89.

Penkiltä peliin tulleelle Roope Ahoselle merkittiin ottelussa 24 pistettä erittäin vakailla osumaprosenteilla ja kolme koriin johtavaa syöttöä. Avausviisikon pelinjohtajana työskennellyt Perttu Blomgren puolestaan keräsi tilastoihinsa 23 pistettä ja seitsemän syöttöä.

KTP:n paras pistemies oli Brandon Tabb 27:llä.

Illan toisessa ylemmän jatkosarjan ottelussa, joka pelattiin Helsingissä, kotijoukkue Seagulls kaatoi Kouvot 98–70.

Kouvolalaiset kärsivät tappionsa siitäkin huolimatta, että sentteri Hannes Pöllä varmisti erinomaisesti korinalusia. Pöllä keräsi kahdeksan pisteensä ohessa 18 levypalloa. Joukkuetoveri Deshon Taylor tilastoi 19 pistettä ja neljä syöttöä.

Voiton poimineen Seagullsin riveissä suurin pisteonnistuminen – vastaava luku 19 – tuli Jeffrey Carrollilta.

Korihaille jo toinen voitto alemmassa jatkosarjassa

Putoamista vastaan kamppaileva Korihait on käynnistänyt jatkosarjansa hyvin voittamalla toistaiseksi kummatkin ottelunsa. Keskiviikkona BC Nokia taipui kotikentällään uusikaupunkilaisille luvuin 61–68.

Korihaiden korihai ottelussa oli Prince Oduro, joka teki 19 pistettä ja keräsi 12 levypalloa. Nokian puolella Johnathan Stove nakutti 24 pistettä.

Kobrat oli Tampereen Pyrintöä vahvempi luvuin 89–83. Kumpikin joukkueista on voittanut jatkosarjassa nyt yhden ottelun ja hävinnyt yhden.

Ottelun parhaat pistemiehet olivat Kobrien Danny Pippen II 29 pisteellä, seitsemällä levypallolla ja seitsemällä syötöllä sekä Pyrinnön Ike Smith 23 pisteellä ja kuudella syötöllä.

Tapiolan Honka puolestaan taipui Lahti Basketballille luvuin 81–95.

Vahvat tilastorivit painottuivat tässäkin pelissä kahdelle pelaajalle. Hongan Adrien Lawson Jr. merkkautti 21 pistettä ja kymmenen levypalloa, kun taas Lahden Chris Clarke hätyytteli jälleen triplatuplaa 33 pisteellä, 14 levypallolla ja kahdeksalla syötöllä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote