Alex Murphy läväytti 31 pistettä Japanin B1-liigassa ja Remu Raitasen heitto kulki 25 pisteen arvoisesti Espanjassa. Ilari Seppälä on pääsemässä kunnolla vauhtiin Ranskassa ja Topias Palmi jatkoi hyviä otteitaan Romaniassa.

Alex Murphyn loisto-otteet eivät riittäneet siivittämään Levanga Hokkaidoa voittoihin, kun se kohtasi Shimane Susanoo Magicin kahdesti vieraskentällä. Ensimmäisessä kohtaamisessa Murphy kuritti vastustajaa 31 pisteen edestä, mutta Hokkaido taipui jatkoajan jälkeen lukemin 96-101 (48-34, 87-87). Murphy täytteli rivistöään myös seitsemällä levypallolla, kolmella syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Toisessa ottelussa kotijoukkue oli tiukemmin niskan päällä voitettuaan 97-78 (42-34). Tällä kertaa Murphy oli otettu vastustajan toimesta tiukempaan vartiointiin, kun hän ylsi yhdeksän pisteen, viiden levypallon, viiden syötön ja kahden riiston tilastoihin.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana isoveli Erikin Fukushima Firebonds jakoi viikonlopun voitot Koshigaya Alphasin kanssa. Ensimmäisessä ottelussa Firebonds otti kotonaan 83-75 (34-43)-voiton Murphyn flirttaillessa tupla-tuplalla 14 pisteen, yhdeksän levypallon, neljän syötön ja peräti viiden torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Alphas oli niskan päällä voittaen 84-70 (39-39). Murphy oli joukkueensa paras pistemies 17 pisteen saldolla ja tilastoihin kertyi myös kaksi levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Espanjan liigan kärkiottelussa Teneriffa ei löytänyt aseita Real Madridin kukistamiseksi, vaan taipui numeroin 77-88 (36-50). Sasu Salinin ainoaksi tilastomerkinnäksi tuli yhdeksän pistettä. Tappion myötä Teneriffa putosi sarjassa neljänneksi.
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitasen 25 pistettä jäi laihaksi lohduksi Albaceten hävitessä Andorran vieraana 70-83 (30-41). Raitanen keräsi myös kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Seawolves Rostock urakoi viikonloppuna kahdesti Saksan Bundesliigassa ja tuloksena oli voitto ja tappio. Seawolves aloitti viikonlopun voittamalla Towers Hamburgin vieraskentällä 91-81 (44-46) Valtosen tilastoidessa 10 pistettä, viisi levypalloa ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Valtonen ei ollut sunnuntaina Seawolvesin kokoonpanossa, kun se hävisi Oldenburgille numeroin 73-80 (36-33).
Ottelutilastot

Merlins Crailsheim joutui tunnustamaan Niners Chemnitz niukasti paremmakseen taipuessaan kotikentällään 79-82 (42-50). Edon Maxhuni heitti Merlinsille 11 pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti kerran. Merlins keikkuu sarjassa sijalla 12.
Ottelutilastot

Avausviisikkoon nousseen Max Besselinkin Göttingen koki niin ikään niukan tappion kaatuessaan Bambergin vieraana jatkoajan jälkeen 92-95 (48-46, 84-84). Besselink kasasi tilastoikseen kolme pistettä ja riiston.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Bonn otti maukkaan voiton kaataessaan Bayern Münchenin vieraskentällä 77-73 (39-36). Voitolla Bonn vankisti asemiaan sarjan kakkosena. Bonn vei joukkueiden molemmat kohtaamiset runkosarjassa.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon Academics Heidelberg puolestaan pisti kärkijoukkue ALBA Berlinin tiukoille, mutta hävisi lopulta kotikentällään 86-94 (34-40).
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana ProA:ssa Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen koki kirvelevän 75-79 (40-50)-tappion Artland Dragonsin vieraana. Kivimäki kärsi huonosta heittopäivästä saalistaen kaksi pistettä ja viisi syöttöä. Tigers jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Luukas Vaara teki sen sijaan täydellistä heittotyötä, kun hän kirjautti neljä pistettä Phoenix Hagenin kaataessa Münsterin 92-68 (52-35). Vaara esiintyi väkevästi myös korin alla napaten kaksi levypalloa, riistämällä kerran ja torjumalla peräti kolmasti. Hagen on pitää hallussaan viidettä sijaa.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamond paranteli asemiaan sarjan häntäpäässä ottamalla tärkeän 98-86 (49-42)-voiton Denainista. Seppälä loisti 17 pisteen, levypallon, kahden syötön ja riiston saldolla.
Ottelutilastot

Italiassa Mikael Jantunen pääsi Trevison kanssa juhlimaan tärkeää voittoa, kun Scaligera Verona kaatui vieraskentällä 97-81 (41-34). Jantunen kasasi kolme pistettä, viisi levypalloa ja riiston. Treviso nousi samalla putoajan paikalta pois.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Topias Palmin sekä Shawn Hopkinsin Craiovan päätösneljänneksen kiri ei aivan riittänyt, kun se hävisi Athletic Constantan vieraana 70-72 (36-38). Palmi oli taas hyvässä iskussa 12 pisteen saldolla ja lisäksi tilille kertyi levypallo ja neljä syöttöä. Hopkins heitti viisi pistettä, siivosi irtopallon viidesti ja riisti kahdesti.
Ottelutilastot

Fiifi Aidoo oli hyvässä vedossa, kun Fyllingen voitti Centrum Tigersin Norjan liigassa 97-80 (44-36). Aidoo merkkautti rivilleen 15 pistettä, viisi levypalloa, viisi syöttöä ja neljä riistoa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden haki Grazista 88-76 (50-42)-voiton. Swans jatkaa sarjassa tulevasti toisena.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote