Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

Teneriffa otti tukevan otteen jatkopaikasta Mestarien liigassa, kun se jatkaa puhtaalla pelillä voitettuaan Bilbaon 78-66 (33-29). Salin heitti ottelussa 10 pistettä ja nappasi lisäksi neljä levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Bilbaon paidassa Kaarinan Uran kasvatti Emir Sulejmanovic kasasi tilastoikseen seitsemän pistettä, kuusi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa.

– Hyvä voitto meille ja peli on kulkenut hyvin jatkolohkovaiheessa. Meillä oli alussa vähän ongelmia puolustuksen kanssa, mutta saatuamme sen toimimaan, niin meitä on vaikea voittaa. Kolmannella neljänneksellä saimme tärkeisiin paikkoihin muutaman kolmen pisteen heiton sisään ja saimme tehtyä vähän eroa. Onhan meillä myös materiaalin puolesta kovempi joukkue, joten meidän pitikin voittaa, Salin kommentoi ottelua Koripalloliiton tiedotteessa.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin AEK otti tärkeän voiton kaataessaan ranskalaisen Limogesin 82-72 (35-42). Madsen ei pelannut ottelussa. Voitolla AEK kohenteli saldoaan kahdeksi voitoksi ja yhdeksi tappioksi.
Ottelutilastot

Bonnin voittokulku sai jatkoa, kun Tuomas Iisalon miehistö kaatoi Rytas Vilnan 86-79 (54-39). Bonn jatkaa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Topias Palmi ja Shawn Hopkins vastasivat lähes puolista Craiovan pisteistä, kun Palmi pussitti 22 ja Hopkins täydensi 14 pisteellä. Siitä huolimatta Craiova taipui kotonaan Niners Chemnitzille jatkoajan jälkeen 79-85 (36-42, 75-75). Palmi täydensi iltapuhdettaan vielä viidellä levypallolla ja neljällä syötöllä. Hopkins sai lisäksi kuusi levypalloa, riiston ja torjunnan. Craiova hävisi kaikki jatkolohkovaiheen ottelunsa.
Ottelutilastot

Edon Maxhunilla ja Merlins Crailsheimilla oli vielä mahdollisuus jatkoon FIBA Europe Cupissa, mutta se vaati voittoa tappioitta lohkovaiheen pelanneesta Gaziantepista ja lohkon jumbojoukkue Heros Den Boschin voittoa vieraskentällä Kalev/Cramosta.

Maxhuni piti Merlinsin voittotaistelussa mukana joko viimeistelemällä tai syöttämällä joukkueensa kahdeksan viimeistä pistettä, mutta Gaziantep oli loppuhetkillä parempi kovia kuppeja upottaneen Codi Miller-McIntyren johdolla. Merlins taipui lopulta 95-97 (37-50). Maxhuni loisti ottelun pistekunkkuna 28 pisteen saldolla. Sen lisäksi hän auttoi joukkuettaan levypallon ja viiden syötön edestä.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen palasi voittojen tielle kaatamalla vieraskentällä Münsterin 88-80 (43-44). Kivimäki loisti Tigersin nälkäisimpänä 19 pisteen, neljän levypallon ja neljän riiston tilastoilla. Janssonin valmentama Tigers on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Luukas Vaaran Phoenix Hagen nappasi niin ikään voiton kaataessaan Giessen 46ersin 84-81 (47-35). Vaara nappasi kaksi levypalloa. Hagen on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote