Sasu Salin oli tarkkakätisenä, kun Teneriffa eteni FIBA Intercontinental Cupin finaaliin ja Shawn Hopkins johdatti Craiovan Romanian cupin välieriin. Mikael Jantunen auttoi Trevison tärkeään voittoon Italiassa.

Teneriffa murskasi FIBA Intercontinental Cupissa Afrikan mestarin, tunisialaisen US Monastirin, selvästi 112-42 (52-26). Euroopan nopein liipaisin sivalsi viidesti, kun Salin paukutti bonusrajan takaa yhteensä 15 pistettä. Lisäksi Salin nappasi kaksi levypalloa ja jakoi kaksi syöttöä.

Finaalissa Teneriffa saa vastaansa Etelä-Amerikan mestarin, brasilialaisen Sao Paolon, joka voitti toisessa välierässä USA:n G-liigan mestari Rio Grande Valley Vipersin 91-70. Finaali pelataan sunnuntai-iltana.
Ottelutilastot
Romaniassa oli Shawn Hopkinsin vuoro loistaa, kun hän siivitti Craiovan Romanian cupin välieriin 72-70 (35-41)-voitolla Voluntarista. Hopkins upotti pelitilanneheittonsa sataprosenttisella tarkkuudella keräten yhteensä 21 pistettä ja lisäksi vielä kaksi levypalloa ja riiston. Topias Palmi heitti kolme pistettä ja torjui kertaalleen.
Ottelutilastot

Mikael Jantunen loisti 17 pisteen ja kuuden levypallon tilastoilla, kun Treviso otti tärkeän voiton kaataessaan Napolin 85-82 (42-31). Jantunen sai tililleen lisäksi kaksi torjuntaa. Voitolla Treviso pomppasi sarjassa sijalle 11.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa nähtiin kaksi suomalaiskohtaamista, kun ensin Max Besselinkin BG Göttingen kaatoi Joonas Iisalon valmentaman Academics Heidelbergin 87-81 (41-38). Avausviisikosta ponnistanut Besselink keräsi kuusi pistettä ja levypallon.
Ottelutilastot

Lauantaina Besselink pääsi paukuttelemaan henkseleitä Merlins Crailsheimin Edon Maxhunille ja Daniel Herbertille, kun Göttingen kaatoi Merlinsin 92-79 (49-42). Tällä kertaa Besselink kasasi kolme pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Maxhuni oli jälleen Merlinsin parhaimmistoa 12 pisteen, levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Göttingen on sarjassa viidentenä ja Merlins putosi kolmannen peräkkäisen tappion myötä sijalle 13.
Ottelutilastot

Academics Heidelberg koki myös toisen tappion loppuviikosta, kun Ulm puristi kotonaan 92-84 (44-45)-voiton. Heidelberg majailee sijalla 15.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamondin nousuvire sai jatkoa 100-80 (46-47)-voitolla Angersista. Seppälä heitti 10 pistettä ja sai merkinnät levypallo- sekä syöttötilastoihin. Saint-Chamond nousi sijalle 14.
Ottelutilastot

Japanin B1-liigassa Alex Murphyn Levanga Hokkaido aloitti viikonlopun tuplaottelut Utsunomiya Brexin vieraana 73-101 (33-40)-tappiolla. Murphy jäi tällä kertaa kahteen pisteeseen, kahteen levypallon ja syöttöön.
Ottelutilastot

B2-liigan puolella Erik Murphy oli loukkaantumisen vuoksi sivussa, kun Fukushima Firebonds hävisi Bambitious Naralle 68-73 (31-36).
Ottelutilastot

Islannin liigassa Aapeli Alasen KR koki kirvelevän 81-82 (43-47)-tappion Hötturin vieraana. Alanen heitti kuusi pistettä ja nappasi kolme levypalloa. KR pitää sarjataulukossa perää.
Ottelutilastot

Fiifi Aidoo oli vauhdissa Norjan liigassa heittäessään 20 pistettä Fyllingenin kaataessa Oppsalin 109-85 (62-43). Fyllingen otti heti avausneljänneksellä vierailtaan luulot pois viemällä sen 41-18. Aidoo sai tilastoihinsa lisäksi kolme levypalloa ja seitsemän syöttöä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote