Giannis Antetokounmposta tuli viime yönä kaikkien aikojen eniten syöttöjä antanut Milwaukee Bucksin pelaaja.

Antetokounmpo oli ennen ottelua kaksi syöttöä jäljessä ennätystä hallussa pitäneestä Paul Presseyn 3272 syötöstä ja ohitti hänet antamalla Chicagoa vastaan kolme syöttöä. Antetokounmpo loukkaantui kuitenkin heti ottelun alussa, kun hän poistui kentältä rannettaan pidellen. Vamman vakavuudesta ei ole vielä tietoa.

Antetokounmpon loukkaannuttua Brook Lopez (33) otti viitan harteilleen ja kannatteli joukkueensa voittoon Chicagosta.

Phoenixin Chris Paul ohitti Michael Jordanin viime yönä kaikkien aikojen riistotilastossa. Paul nappasi Clippersiä vastaan neljä riistoa ja hänellä on nyt 2515 riistoa, joka on yhden enemmän kuin Jordanilla. Paul on nyt kaikkien aikojen listalla kolmantena. Hänen edellään ovat ainoastaan Jason Kidd (2684) ja John Stockton (3265).

Riistot eivät kuitenkaan tuoneet Phoenixille voittoa, sillä Clippers nappasi voiton Paul Georgen (26) ja Terance Mannin (26) johdolla.

Yön kolmannessa ottelussa Bradley Beal johdatti (35) Washingtonin voittoon Minnesotasta. Minnesotan paras pistemies oli Anthony Edwards (34).

NBA:n viime yön tulokset:
Chicago-Milwaukee 100-112
Minnesota-Washington 106-114
Phoenix-Clippers 107-116