Linda-Lotta Lehtoranta, Anissa Pounds ja Venla Varis ylsivät kaksinumeroisille pisteille Saksassa ja Awak Kuier sekä Helmi Tulonen esiintyivät vahvasti Italiassa. Alkukauden Tshekin liigassa KP Brnon joukkueessa pelannut Sofia Pelander pelaa loppukauden Ruotsissa Norrköping Dolphinsin riveissä.

Dolphins on Pelanderille jo ennestään tuttu seura, sillä hän pelasi siellä kolme kautta vuosina 2015-18. Pelander olikin hyvässä iskussa viikonloppuna, kun Dolphins voitti Högsbon selvästi 89-57 (47-32). Pelander heitti 12 pistettä ja saalisti tykö seitsemän levypalloa ja syötön. Dolphins on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman Alvik paranteli asemiaan sarjassa, kun se voitti Sjuhäradin 65-64 (27-36). Vesiluoman tilastoihin kirjattiin viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa. Alvik on kuudentena.
Ottelutilastot

Annika Holopainen alkaa vertyä loukkaantumisensa jälkeen, kun hän heitti 11 pistettä Araskin napatessa tärkeän 82-65 (42-38)-voiton Ensinosta. Holopaisen käsiin jäi myös neljä levypalloa. Voitolla Araski nousi seitsemänneksi.
Ottelutilastot

Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibren pudotuspelihaaveet sen sijaan kokivat kolauksen 58-71 (29-39)-tappiossa Bizkaian vieraana. Pirttinen heitti yhdeksän pistettä ja otti yhden levypallon. Äijäsen tilastoriville merkittiin kaksi pistettä, kaksi levypalloa, syöttö ja riisto. Bembibre on vain voiton päässä pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

LF Challengessa Marianne Kalinin Ferrol etenee vahvasti kohti runkosarjan voittoa kaadettuaan viikonloppuna Melillan 83-62 (40-30). Kalin heitti viisi pistettä ja nappasi kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Italian Serie A1:n kärkipään ottelussa Awak Kuierin 16 pistettä, seitsemän levypalloa, syöttö ja torjunta eivät riittäneet johdattamaan Reyer Veneziaa voittoon kärkipään ottelussa Virtus Bolognaa vastaan. Venezia hävisi kotonaan lopulta selvästi 60-85 (19-41). Venezia menetti otteen pelistä jo heti avausneljänneksellä, jonka Bologna vei peräti 30-2. Tappiosta huolimatta Venezia jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen nousi Luccan avausviisikkoon pelaten lähes 34 minuuttia ja kiitti luottamuksesta ollen joukkueensa ykkösnimi 13 pisteen, seitsemän levypallon ja riiston tilastoilla. Sarjakärki Schio oli kuitenkin vahvempi numeroin 109-51 (62-31). Lucca on kahdentenatoista.
Ottelutilastot

Saksassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Ninni Salmen Herner TC sai Anissa Poundsin ja Elina Koskimiehen Angels Nördlingenin vieraakseen. Herne oli kotonaan vahvempi 66-48 (31-27). Salmi sai voittajajoukkueessa tilastoihinsa levypallon ja Angelsin puolelta Anissa Pounds oli jälleen pistetykki 14 pisteen saaliilla. Poundsille kertyi myös kaksi levypalloa, syöttö ja riisto. Koskimies sai tilastoikseen kolme pistettä, levypallon ja kaksi riistoa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Kesken kauden Kelternin riveihin siirtynyt Linda-Lotta Lehtoranta alkaa päästä vauhtiin, kun hän heitti 16 pistettä Kelternin voittaessa Lions Mitteldeutscherin 84-62 (50-26). Lehtoranta sai tilastoihinsa myös kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Keltern on sarjassa toisena ja perässä seuraavat Herner TC ja Nördlingen.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Venla Varis pääsi juhlimaan tärkeää voittoa Marburgin kaataessa Eisvögel Freiburgin 91-78 (50-39). Varis esiintyi vahvasti tilastoiden 12 pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä. Pistemäärä sivuaa Variksen kauden parasta. Voitolla Marburg nousi pois jumbosijalta.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote