Mestarien liigassa saatiin jatkolohkovaihe päätökseen ja kahdeksan parasta joukkuetta ovat selvillä. Suomalaisista pudotuspeleissä nähdään Sasu Salin, Alexander Madsen ja Tuomas Iisalo. Topias Palmi oli taas iskussa Romaniassa heittäen 28 pistettä.

Hallitseva mestari Teneriffa varmisti lohkovoiton kirimällä toisella puoliajalla Darüssafakan ohi voittaen lopulta 75-71 (28-39). Salinilla oli harvinaislaatuisesti sihti hieman hukassa, kun hänen kaikki yhdeksän pelitilanneheittoaan menivät ohi ja hän saalisti kaksi pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin AEK ja Malaga ratkaisivat päätösottelussa K-lohkon ykköspaikan ja Malaga haki Ateenasta lopulta 75-65 (39-38)-voiton. Madsen heitti yhden pisteen ja nappasi kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Iisalon valmentama Bonn on Mestarien liigan kuumin joukkue tällä hetkellä napattuaan jo 11. peräkkäisen voittonsa, kun turkkilainen Bahcesehir kaatui Istanbulissa 87-76 (44-34). Bonn oli ainoa joukkue, joka selvitti jatkolohkon puhtaalla pelillä. Bonn on kolmen voiton päässä Mestarien liigan peräkkäisten voittojen ennätyksestä.
Ottelutilastot

Mestarien liigan puolivälierät alkavat 4.4. ja ne pelataan paras kolmesta -järjestelmällä. Puolivälieräparit arvotaan perjantaina. Teneriffa ja Bonn saavat puolivälieriin kotiedun. Mestarien liiga huipentuu toukokuussa pelattavaan Final Four -lopputurnaukseen.

Topias Palmi teki taas kovaa tulosta Romaniassa, kun hän laulatti sukkaa 28 pisteen edestä Craiovan voittaessa Athletic Constantan 89-79 (43-46). Palmi loisti myös muulla saralla tilastoiden kuusi levypalloa, kuusi syöttöä, kaksi riistoa ja torjunnan. Hänen teholukunsa oli kova 34. Shawn Hopkinsin tilastoriville kirjattiin yksi piste ja kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote