Naisten Korisliigan pudotuspelit saatiin käyntiin kolmella ottelulla. Sarjat ovat seuraavissa peleissä katkolla Peli-Karhuille, EBT:lle ja FoA:lle.

Kotkan Peli-Karhut nappasi ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan. Joukkue kukisti Kouvottaret selvin numeroin 86-66.

Vierasjoukkue aloitti vahvasti ja karkasi ensimmäiselle jaksolle johdossa. Kotijoukkue sai kuitenkin pelinsä uomiinsa toiselle jaksolle. Se merkittiin PeKa:lle 24-6 ja tämän jälkeen joukkue meni menojaan.

Natalie Kleemann-Day teki tupla-tuplan 25 pisteellä ja 14 levypallolla. Roosa Kosonen pussitti 17 pistettä. Vierasjoukkueen ykkönen oli Alexandria McDonald 21 pisteellä ja 17 levypallolla.

Sarja on katkolla Peli-Karhuille lauantaina.

Moore johdatti EBT:n voittoon

Espoo Basket Team otti illan ottelussa kovan taistelun jälkeen voiton 89-78. Sarja on katkolla espoolaisille sunnuntaina.

Ottelun kolmen ensimmäisen jakson aikana molemmilla joukkueilla oli omat hyvät hetkensä. Päätösjaksolle lähdettiin tasatilanteessa. Sen aikana Espoolaiset kuitenkin karkasivat Sierra Mooren johdolla. Hänelle kirjattiin jakson aikana 14 pistettä.

Moore oli hurjassa iskussa. Hän upotti 39 pistettä ja keräsi 12 levypalloa. Carmen Tyson-Thomas 21/13/6 koriin johtanutta syöttöä pelasi myös upeasti. Anni Kujala heitti ViVe:lle 18 pistettä.

Seuraava ottelu pelataan Vimpelin kotikentällä.

Tampereen Pyrintö emännöi puolivälieräsarjan avausottelussa FoA:aa. Tasaisen ottelun vei lopulta nimiinsä Alku 84-71.

Puoliajalle mentiin vieraiden johtaessa, mutta Pyrintö kiri kolmannella jaksolla joukkueiden välisen eron pisteeseen. Päätösjaksolla FoA kuitenkin tiivisti puolustustaan ja Caterrion Thompson teki tuhojaan hyökkäyksessä. Näiden turvin Alku karkasi voittoon.

Jade Vega heitti vieraille 22 pistettä. Sara Rokkanen säesti 20 pisteellä. Ottelun korikuningatar oli Tera Reed, jolle merkittiin 26 pistettä ja kymmenen levypalloa.

Välieräpaikka on katkolla FoA:lle lauantaina kotikentällä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote