Perjantain ainoassa Naisten Korisliigan puolivälieräottelussa ToPo kävi hakemassa vierasvoiton Espoosta. Ottelu päättyi helsinkiläisten voittoon 102-68.

Vierasjoukkue aloitti ottelun vahvasti erityisesti puolustuspäässä ja piti Hongan hyökkäyspelin aisoissa. Samalla helsinkiläiset saivat onnistumisia myös hyökätessä ja johtivat puoliajalla 29 pisteellä.

Honka paransi peliään toiselle puoliajalle ja kavensi eroa. Vieraat kuitenkin varmistivat voittonsa päätösjaksolla.

Juuri maaliskuun vahvimman palkinnon voittanut Ilmar’I Thomas oli iskussa. Hänelle kirjattiin 28 pistettä ja 11 levypalloa. Meri Kanerva pussitti 13 pistettä ja jakoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä. Elsa Lemmilä kasasi Hongalle tupla-tuplan 18 pisteellä ja 12 levypallolla.