Edon Maxhuni oli jälleen isossa roolissa, kun Merlins Crailsheim otti ison askeleen kohti sarjapaikkansa säilyttämistä. Saksassa vietettiin viikonloppuna muutenkin suomalaisjuhlia.

Maxhuni oli taas vauhdissa, kun hän oli siivittämässä Merlins Crailsheimia tärkeään 93-88 (51-44)-voittoon Löwen Braunschweigista. Maxhuni paukutti 19 pistettä ja sai tilastoihinsa myös kaksi levypalloa ja neljä syöttöä. Merlins katkaisi samalla tappioputkensa ja jätti putoamispeikon kolmen voiton päähän. Merlins on nyt sijalla 13.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Rostock Seawolves piti kynnet kiinni pudotuspelitaistelusta voittaessaan Niners Chemnitzin 71-69 (35-35). Valtonen auttoi joukkuettaan yhdeksän pisteen, kolmen levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Seawolves on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Bonn venytti voittoputkeaan, kun se kaatoi kotonaan Towers Hamburgin 76-66 (45-37). Voitto oli Bonnille jo 11. peräkkäinen ja Tuomas Iisalon miehistö jatkaa Bundesliigan piikkipaikalla.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon käskyttämä Academics Heidelberg haki kovan voiton sarjanelosen Oldenburgin vieraana lähtiessään kotimatkalle 99-75 (52-38)-voitto repussaan. Heidelberg on nyt 12.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin koutsaama Tigers Tübingen jatkoi vahvasti voitettuaan Gladiators Trierin 104-75 (47-38). Aatu Kivimäki tilastoi monipuolisesti viisi pistettä, kolme levypalloa, viisi syöttöä ja kolme riistoa. Tübingen on sarjassa tukevasti toisena.
Ottelutilastot

Luukas Vaara jäi ilman tehomerkintöjä, kun Phoenix Hagen hävisi sarjakärki Vechtan vieraana 71-91 (40-37). Hagen on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Teneriffa pisti tiukasti hanttiin Barcelonalle, mutta joutui lopulta taipumaan 76-79 (32-42). Tiukassa otteessa koko ottelun ollut Salin sai tilastoihinsa pisteen, levypallon, syötön ja kaksi riistoa. Teneriffa on neljäntenä.
Ottelutilastot

Italiassa Mikael Jantusen Treviso koki kotonaan kirvelevän 95-97 (51-48)-tappion Vareselle Jantusen kirjauttaessa tilastorivilleen kolme pistettä, kaksi levypalloa ja riiston. Pudotuspeliraja karkasi Trevisolta nyt kahden voiton päähän.
Ottelutilastot

Kreikassa Alexander Madsenin AEK taipui PAOK:n vieraana 72-78 (39-40). Madsen tilastoi levypallon ja syötön. AEK on nyt tasaisessa sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin edustama Craiova koki 76-85 (41-45)-tappion Oradean vieraana. Palmi täytteli tilastoriviään 13 pisteellä, kolmella levypallolla, syötöllä ja torjunnalla. Hopkinsille kertyi yhdeksän pistettä, levypalllo ja riisto.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden otti paikallisherruuden kaatamalla Flyers Welsin vieraskentällä 72-68 (31-34). Swans on toisena.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote