ToPo nappasi seurahistoriansa ensimmäisen finaalipaikan Naisten Korisliigassa. Joukkue voitti neljännessä ottelussa vieraskentällä ViVe:n 84-77 ja eteni finaaleihin otteluvoitoin 3-1.

Tasaisen ensimmäisen jakson jälkeen vierasjoukkue otti ottelussa komennon itselleen. Se kasvatti johtoaan vähitellen toisen ja kolmannen jakson aikana. Suurimmillaan vierasjohto kävi 14 pisteessä.

Vimpeli taisteli loppuun asti ja kävi päätösjaksolla jopa johdossa. ToPo kuitenkin pelasi lopun paremmin ja varmisti finaalipaikan. VIVe tavoittelee seurahistorian ensimmäistä mitalia pronssiottelussa.

Ilmar’I Thomas pussitti helsinkiläisille 23 pistettä ja keräsi 12 levypalloa. Iggy Allen säesti 21 pisteellä, kahdeksalla levypallolla ja viidellä koriin johtaneella syötöllä. Kristina King teki kotijoukkueelle tupla-tuplan 19 pisteellä ja 11 levypallolla.

ToPo saa finaaleissa vastaansa Peli-Karhut. ViVe ja FoA iskevät yhteen pronssiottelussa