Hallitseva mestari Golden State Warriors avasi voittotilinsä Sacramento Kingsiä vastaan NBA:n pudotuspeleissä.

Stephen Curry (36) äityi kuumaksi, kun Golden State nappasi avausvoittonsa ottelusarjassa Sacramentoa vastaan. Phoenix puolestaan nappasi kotiedun takaisin itselleen Clippersiä vastaan, kun Devin Booker (45) oli tulikuumana ja Kevin Durant (28) tarjosi taustatukea. Clippersiltä puuttuivat loukkaantumisten takia sen ykköstähdet Kawhi Leonard ja Paul George ja Norman Powell (42) sekä Russell Westbrook (30/8/12) kannattelivat joukkuetta.

Philadelphia nousi voiton päähän jatkopaikasta voitettuaan Brooklynin vieraskentällä. Runkosarjan pistekunkku Joel Embiid (14/10) jäi jälleen itselleen vaatimattomiin tehoihin, mutta Tyrese Maxey (25) nousi jälleen isoon rooliin.

NBA:n viime yön tulokset (ottelutilastot):
Brooklyn-Philadelphia 97-102 (0-3)
Golden State-Sacramento 97-114 (1-2)
Clippers-Phoenix 124-129 (1-2)