Remu Raitasen Albacete ja Ilari Seppälän Saint-Chamond ottivat sarjapaikkojensa kannalta isot voitot viikonloppuna.

Remu Raitasen Albacete otti tärkeän voiton kaataessaan Estudiantesin jatkoajan jälkeen 100-95 (46-47, 86-86). Raitanen heitti ottelussa kaksi pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Voitolla Albacete nousi pois LEB Ororon jumbosijalta.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälä pääsi juhlimaan makoisaa voittoa Saint-Chamondin kaataessa sarjakärki Saint-Quentinin 84-73 (37-36). Seppälä auttoi joukkuettaan 10 pisteen, neljän syötön ja riiston tilastoilla. Voitolla Saint-Chamond otti jättiharppauksen sarjapaikkansa säilyttämisen suhteen ja piti elossa vielä pienet toiveet pudotuspeleistä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Crailsheim piti pitkään Bayern Müncheniä pinteessä, mutta lopulta Bayern käänsi pelin itselleen 78-69 (28-31). Edon Maxhuni oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 15 pisteen, kolmen levypallon, kahden syötön ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Rostock Seawolves ei onnistunut pistämään kapuloita ALBA Berliinin rattaisiin, kun ALBA oli kotonaan vahvempi 104-79 (51-46). Valtonen heitti ottelussa 11 pistettä ja täytteli riviään myös viidellä levypallolla, syötöllä ja kolmella riistolla.
Ottelutilastot

Iisalon veljekset johdattivat joukkueensa toisiaan vastaan ja Tuomaksen valmentama Bonn nappasi Joonaksen Academics Heidelbergistä 91-74 (41-40)-voiton. Bonn karkasi päätösneljänneksellä voittamalla sen selvästi 31-15. Voitto oli Bonnille 14. peräkkäinen ja se on jaetulla kärkisijalla ALBA:n kanssa. Samalla Bonn teki uutta seurahistoriaa, sillä 27 voittoa runkosarjassa on sen uusi ennätys. Viime kaudella joukkue ylsi 26 voittoon. Heidelberg on 12.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Aatu Kivimäki oli lähellä tupla-tuplaa kymmenen pisteen ja kahdeksan syötön tilastoilla, kun Tigers Tübingen kaatoi Karlsruhe Lionsin 85-76 (37-36). Kivimäki koristeli tilastojaan myös kahdella levypallolla ja riistolla. Daniel Janssonin valmentama Tübingen on jo varmistanut runkosarjan kakkospaikan.
Ottelutilastot

Luukas Vaara jäi ilman tehomerkintöjä, kun Phoenix Hagen otti tiukan otteen pudotuspelipaikasta, kun se voitti Leverkusen Giantsin 79-74 (42-38).
Ottelutilastot

Kreikan liigassa käynnistyivät pudotuspelit ja Alexander Madsenin AEK taipui ensimmäisessä ottelussa Peristerin vieraana 73-87 (41-51). Madsen jäi ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Italian liigassa Milano oli liian vahva Mikael Jantusen Trevisolle numeroin 92-78 (33-33). Jantunen oli jälleen omiensa parhaimmistoa 12 pisteen, kahdeksan levypallon ja torjunnan tilastoilla. Treviso on 11.
Ottelutilastot

Itävallassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden aloitti pudotuspelit vakuuttavasti ottamalla avausvoittonsa Kapfenberg Bullsista selvällä 93-65 (45-27)-voitolla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote