Susijengi pelaa tulevana kesänä kaksi ottelua kotikentällään ennen Aasiassa pelattavia MM-kisoja. Maajoukkue kohtaa keskiviikkona 9.8. Viron Espoo Metro Areenalla. Ottelun lipunmyynti käynnistyy tiistaina 6.6.

Susijengin aiemmin julkaistu maaottelu Liettuaa vastaan 4.8. on vetänyt erinomaisesti yleisöä Tampereen Nokia Arenan lehtereille. 

– Nokia Arenalla pelattavaan Susijengin ja Liettuan väliseen otteluun on myyty jo yli 10.000 lippua. On hienoa, että kalenterissamme oli tilaa ylimääräiselle areenakeikalle ja pääsemme esiintymään kahdesti kotiyleisön edessä ennen MM-kisoja, iloitsee kumppanuus- ja tapahtumajohtaja Timo Vertio Koripalloliiton tiedotteessa.

Susijengi valmistautuu kesällä tähtäimessään Aasiassa pelattavat MM-kisat, Jukka Toijalan luotsaamalla Virolla tähtäin on puolestaan elokuussa pelattavissa ensimmäisissä olympiakarsinnoissa. 

Nuorten susijengiläisten edesottamuksista pääsee jo nauttimaan juhannusviikolla, kun Susijengi Rising Stars kohtaa Viron ja Latvian kotikentällä Urhea-hallissa pelattavassa turnauksessa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote