Denver Nuggets siirtyi NBA:n finaalisarjassa johtoon kaadettuaan Miami Heatin 109-94.

Denver piti ottelun ohjaksia käsissään suurimman osan ottelusta ja karkasi isänniltään lopullisesti kolmannen neljänneksen aikana. Miami ei saanut kunnollista kiriä aikaiseksi ja näin Denver nappasi kotiedun takaisin itselleen.

Denverin suurimpina tähtinä loistivat Nikola Jokic (32/21/10) ja Jamal Murray (34/10/10). Heistä tuli samalla ensimmäiset joukkuekaverit, jotka ovat yltäneet tripla-tuplaan NBA-finaaleissa. Lisäksi Jokicista tuli ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt 30/20/10 tripla-tuplan finaaleissa. He saivat hyvää tulitukea 15 pistettä heittäneeltä Christian Braunilta, joka iski kovia koreja Denverin irtiottovaiheessa.

Miamilta kovimmat pisteet kirjautti 28 pinnaa tilastoinut Jimmy Butler.

NBA:n viime yön tulos (otteluvoitot):
Miami-Denver 94-109 (1-2)