Golden State on kaupannut takamies Jordan Poolen Washingtoniin. Samalla Chris Paul matkaa kohti Oaklandia.

Paul oli jo aiemmin osana toista vaihtokauppaa, kun Phoenix kauppasi hänet osana Bradley Bealin kauppaa Washingtoniin. Nyt hänen matkansa jatkuu Golden Stateen, joka puolestaan lähetti Jordan Poolen pääkaupunkiin. Warriors lähetti lisäksi Ryan Rollinsin sekä kaksi varausvuoroa Washingtoniin.

Poole oli isossa roolissa Golden Staten voittaessa mestaruuden 2022. Viime kaudella hän tilastoi keskiarvoikseen 20,4 pistettä ottelua kohden.

Draymond Green puolestaan kieltäytyi 27,6 miljoonan dollarin pelaajaoptiostaan. Näin ollen hänestä tulee rajoittamaton vapaa agentti. Hänen jatkamisensa joukkueessa on kuitenkin vielä mahdollista, sillä tiettävästi hän neuvottelee uudesta sopimuksesta seuran kanssa.