Koripallon MM-kisojen ensimmäiset puolivälierät saatiin pelattua tiistaina ja välieriin tiensä selvittivät Serbia ja USA.

Molemmat puolivälierät olivat varsin yksipuolisia näytöksiä. Ensimmäisessä Serbia kuritti Liettuaa lukemin 87-68 (49-38) ja eteni neljän parhaan joukkoon. Liettua pysyi Serbian mukana ensimmäisen neljänneksen, mutta sen jälkeen Serbian monipuolinen mylly alkoi jauhaa  pisteitä taululle.

Serbia kohtaa välierässä voittajan ottelusta Kanada-Slovenia.

Toisessa puolivälierässä Italia sinnitteli USA:n mukana viisi minuuttia, jonka jälkeen USA lähti omille teilleen. USA kuittasi lopulta selvän 100-63 (46-24)-voiton Mikal Bridgesin (24) ja Tyrese Haliburtonin (18) iskiessä tahtia.

Toiset puolivälierät pelataan keskiviikkona. Saksa ja Latvia aloittavat kello 11.45 ja Kanada sekä Slovenia 15.30.