Aatu Kivimäki esiintyi vahvasti ensiesiintymisessään Saksan Bundesliigassa ja Anton Mirolybov ja Samuli Nieminen pääsivät heti nostelemaan pokaalia Itävallassa.

Kivimäki aloitti kauden vahvasti heittämällä 15 pistettä ja tilastot karttuivat myös kahdella levypallolla sekä kolmella syötöllä, mutta se ei riittänyt siivittämään Tigers Tübingeniä voittoon kauden avauksessa. Daniel Janssonin luotsaama tiikerilauma joutui lopulta taipumaan Janssonin entiselle seuralle Ulmille 84-99 (48-52).
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg kävi tiukkaa taistelua voitosta Rostock Seawolvesin kanssa ja ottelun ratkaisu venyi aina toiseen jatkoaikaan saakka. Lopulta Seawolves kynsi väkisin voiton itselleen lukemin 122-113 (47-45, 93-93, 101-101).
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Valtteri Mervola sai vastuuta 35,5 minuuttia, mutta Ehingen Urpsring taipui Dragons Rhöndorfille kirvelevästi 85-88 (41-44). Mervola operoi monipuolisesti 10 pisteen, neljän levypallon, seitsemän syötön ja yhden riiston tilastot.
Ottelutilastot

Anton Mirolybov sai jälleen yhden pokaalin palkintokaappiinsa heti kauden alkajaisiksi, kun Swans Gmunden voitti Itävallan Super Cupissa BC Viennan 82-77 (46-44). Super Cupin voitto oli hallitsevalle mestarille toinen peräkkäinen. Tällä kaudella Mirolybovin apuvalmentajana toimii Samuli Nieminen.
Ottelutilastot

Ranskassa Paris Basketball jatkaa vahvasti kirjauttaen neljännen peräkkäisen voittonsa, kun Limoges kaatui vieraskentällä 83-65 (44-28). Mikael Jantunen rouhi tilastoikseen kolme pistettä, seitsemän levypalloa ja yhden syötön. Tuomas Iisalon miehistö on aloittanut kautensa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Teneriffan tappiollinen alkukausi sai jatkoa ACB-liigassa, kun se taipui Murcian vieraana 68-80 (37-29). Sasu Salin sai tilastoihinsa kaksi riistoa. Teneriffa on nyt hävinnyt kaikki kolme otteluaan.
Ottelutilastot

Liettuan liigassa Henri Kantosen ja Daniel Dolencin Mazeikiu taipui Wolvesin vieraana 74-84 (34-45). Aloitusviikossa ollut Dolenc kasasi ottelussa neljä pistettä, yhden levypallon ja yhden syötön. Kantonen toi penkiltä voimaa neljän pisteen, kahden levypallon ja kahden syötön muodossa.
Ottelutilastot

Lassi Tuovi debytoi Virtus Bolognan apuvalmentajana, kun joukkue jatkoi voittoisasti Italian liigassa kaatamalla Scafatin vieraskentällä 81-75 (48-36).
Ottelutilastot

Puolan kakkosliigassa Mikael Laihonen oli Radomin parhaimmistoa 11 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplalla, mutta Slask Wroclaw II oli kotonaan vahvempi numeroin 104-66 (53-34). Ottelussa 31,5 minuuttia urakoinut Laihonen koristeli tilastojaan myös kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla.
Ottelutilastot

Tanskan liigassa Ilmari Toikkasen edustama Svenborg Rabbits jatkaa neljän kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä voitettuaan vieraskentällä Holbäk-Stenhusin 87-66 (37-36). Toikkanen heitti ottelussa kaksi pistettä ja kahmi viisi levypalloa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote