Helmi Tulonen sai hyvän startin kauteensa Italian liigassa ja Elina Aarnisalo esiintyi vahvasti Belgian liigassa. Saksassa Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen kausi käynnistyi voittoisasti.

Helmi Tulonen aloitti kautensa vahvasti Italian Serie A1:ssä ollen Sanga Milanon pisteykkönen 13 pisteen saldolla, mutta San Martino di Lupari oli kotikentällään vahvempi lukemin 82-68 (40-38). Tulonen täytteli tilastojaan myös kuudella levypallolla, syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Elina Aarnisalo jatkoi vahvoja esityksiään Kangoeroes Mechelenin riveissä, kun maan kärkiseuroihin lukeutuva Namur Capitale jäi kenguruiden loikan alle 93-58 (48-35). Aarnisalo operoi tehokkaasti 15 pisteen, kuuden levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Saksassa saatiin kausi käyntiin ja Keltern aloitti mestaruutensa puolustamisen niukalla 69-68 (31-34)-voitolla Hannoverista. Linda-Lotta Lehtoranta heitti ottelussa yhden pisteen, nappasi kaksi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Elina Koskimiehen tilastot täyttyivät kolmella levypallolla.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote