NBA:n harjoitusottelut jatkuivat viime yönä kahdella ottelulla. Voitot nappasivat Minnesota ja Golden State.

Dallas ja Minnesota iskivät toistamiseen yhteen Abu Dhabissa pelatussa harjoitusottelussa ja Minnesota otti Dallasista toisen päänahan voittaen 104-96. Karl-Anthony Towns ja Naz Reid olivat 14 pisteellä Minnesotan parhaat pistemiehet. Dallasilta puolestaan Jaden Hardy (22/8) ja Luka Doncic (18) olivat tehokkaimmat.

Yön toisessa harjoitusottelussa Golden State otti niskalenkin Lakersista voittaen 125-108. Jonathan Kuminga (24/8) toimi Golden Staten tehomiehenä ykkösnyrkin pelatessa vain reilun neljänneksen verran. Ilman LeBron Jamesia pelanneen Lakersin ykkösnimet olivat 15 pistettä heittäneet Anthony Davis, D’Angelo Russell sekä Max Christie.

Lauri Markkanen ja Utah pääsevät ensi yönä ensimmäistä kertaa tositoimiin, kun Utah kohtaa Clippersin.