Miesten Korisliigassa keskiviikkoillan voittajiksi selvisivät Kauhajoki ja Kataja Basket.

Kauhajoki saalisti kauden ensimmäisen voittonsa miesten Korisliigassa tänään – kolmannessa ottelussaan – kohdatessaan Vilppaan Salossa. Kauhajoen kovan alun jälkeen isännät eivät päässeet pelissä kertaakaan johtoon, mutta taipuivat silti lopussa vain yhden korin erolla, 69–72.

Vilppaan ahkerimmat pisteidentekijät takaa-ajossa olivat Djimon Henson 14:llä ja heittävä takamies Mikko Koivisto 11:llä.

Voittajajoukkueen pistekuninkaaksi nousi 14 pistettä upottanut Topias Palmi, mutta hän ei todellakaan jäänyt hyökkäyspäässä yksin, sillä neljä muutakin kauhajokelaista ylsi kaksinumeroisiin lukemiin.

Kataja Basketin ja Tampereen Pyrinnön kohtaaminen Joensuussa ei äitynyt loppumetreillä aivan yhtä tasaväkiseksi. Isäntäjoukkue pysyi lähes koko ottelun ajan turvallisesti kyynärän mitan edellä ja Pyrinnön kiriyrityksistä huolimatta voitti pelin lopulta luvuin 77–71.

Pisteet korjanneen Katajan riveistä edukseen erottui laituri Nike Sibande, jolle merkittiin 26 pistettä, kuusi levypalloa ja neljä koriin johtavaa syöttöä.

Pyrinnön parhaimmistoa puolestaan edusti etunenässä Sekou Sylla 27 pisteen ja 11 levypallon tilastoillaan.

Lähde: Koripalloliiton tiedote