Awak Kuier juoksi pelikentälle ensimmäistä kertaa tällä kaudella Reyer Venezian riveissä ja oli heti loistovireessä. Lotta-Maj Lahtinen puolestaan juhli Espanjan liigan suomalaiskohtaamisen voittoa ja Sara Rokkanen esiintyi vahvasti Tshekin liigassa.

Kuier avasi kautensa Italian liigassa 16 pisteellä ja viidellä levypallolla, kun Reyer Venezia kaatoi Brixian 87-49 (47-24). Venezia on voittanut kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen jatkoi vahvasti heittämällä 14 pistettä, mutta Sagna Milano taipui Faenzalle 67-74 (31-40). Tulonen tilastoi lisäksi viisi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet sai vieraakseen Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrolin. Lahtinen pääsi paukuttelemaan henkseleitä kotijoukkueen voittaessa 93-76 (44-43). Lahtinen tilastoi kaksi pistettä, levypallon, kolme syöttöä ja riiston. Äijäselle kerääntyi neljän pisteen ja neljän levypallon tilastot ja Kalinille tilastoitiin kaksi pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunta.

Ottelutilastot

Tshekin liigassa Sara Rokkanen loisti, kun Kara Trutnov voitti Brandysin 84-63 (47-28). Rokkanen oli joukkueensa ykkösnimi 20 pisteen saldolla ja tilastot täyttyivät myös kolmella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Belgiassa Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen jatkoi voittoisasti Phantoms Boomin kaatuessa 78-61 (44-30). Aarnisalo kunnostautui erityisesti levypalloissa napaten niitä kahdeksan ja tilastot karttuivat myös kahdella pisteellä, syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Saksassa pelattiin cupin toinen kierros ja Anissa Poundsin Lions Halle murjoi Citybasket Recklinghausenin tylyin numeroin 139-27 (65-10). Pounds heitti ottelussa 18 pistettä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta pääsivät myös nautiskelemaan selvästä voitosta, kun Keltern kaatoi Stuttgartin 115-50 (58-26). Koskimies oli joukkueensa pistekuningatar 18 pisteen saldolla ja koristeli tilastojaan myös neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Lehtorannalle tilastoitiin kolme pistettä, kolme levypalloa, viisi syöttöä sekä kolme torjuntaa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Ruotsin liigassa Sofia Pelander oli Norrköping Dolphinsin parhaimmistoa 12 pisteen, neljän levypallon, kahden syötön, riiston ja kahden torjunnan tilastoilla, kun Dolphins jatkoi voittojen tiellä voittamalla IK Eosin 79-62 (41-28).

Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman 10 pisteen, seitsemän levypallon ja syötön tilastot eivät riittäneet viemään Alvikia voittoon Högsbota vastaan, kun Alvik taipui 61-74 (21-39).
Ottelutilastot

Visby puolestaan koki kotonaan selvän 58-96 (26-60)-tappion Uppsalalle. Isabella Kaukopaasin tilastoihin kirjattiin kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote