Italiassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Awak Kuier ja Helmi Tulonen iskivät yhteen. Roosa Lehtoranta puolestaan debytoi Saksan liigassa.

Italian liigassa Awak Kuier ja Helmi Tulonen iskevät yhteen ja Kuierin Reyer Venezia nappasi lopulta selvän 73-52 (46-34)-voiton. Kuier tilastoi kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa, syötön ja peräti neljä torjuntaa. Tulonen kasasi puolestaan kuusi pistettä ja kuusi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Venezia jatkaa neljän ottelun jälkeen puhtaalla pelillä ja Tulosen Sanga Milanolla on yksi voitto.
Ottelutilastot

Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol otti kauden toisen voittonsa Espanjan liigassa, kun se kaatoi kotonaan Jairisin 67-56 (26-29). Äijänen heitti ottelussa yhdeksän pistettä ja levypallo- sekä syöttösarakkeisiin kirjattiin yksi merkintä. Kalin sai tilastoikseen neljä pistettä, kolme levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet jäi Euroliiga-joukkue Gironan jyrän alle lukemin 59-98 (23-46). Lahtinen tilastoi kolme pistettä, viisi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Roosa Lehtoranta debytoi Angels Nördlingenin riveissä Saksassa, mutta Herner TC oli ottelussa vahvempi 85-67 (52-34). Lehtoranta sai tilastoikseen neljä pistettä ja levypallon.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Stars Keltern otti niukan 79-75 (32-35)-voiton Panthers Osnabrückista. Linda-Lotta Lehtoranta pussitti yhdeksän pistettä, otti kolme levypalloa ja tarjoili joukkuekavereilleen kolme koria. Elina Koskimiehen ainoaksi tehomerkinnäksi jäi levypallo.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Poundsin Lions hävisi Marburgille vieraskentällä selvästi 58-83 (24-47).Poundsille kirjattiin kuusi pistettä, levypallo, neljä syöttöä ja riisto.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Ruotsin liigassa Lotta Vesiluoman Alvik pääsi juhlimaan kauden avausvoittoaan, kun IK EOS Lund kaatui 94-87 (45-37). Vesiluoma tehoili neljä pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins puolestaan taipui Södertäljen vieraana 74-90 (45-49). Pelander saalisti ottelussa 11 pistettä, neljä levypalloa, syötön ja torjunnan. Tappio oli Norrköpingille kauden ensimmäinen.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasin Visby pelasi viikonloppuna kaksi ottelua, joista saldona oli voitto ja tappio. Perjantaina Visby joutui tunnustamaan Sjuhäradin paremmakseen 77-50 (40-18). Kaukopaasi heitti seitsemän pistettä, levypallon ja syötön.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Visby sai voittotilinsä auki kaadettuaan Mark Basketin vieraskentällä 81-78 (32-34). Kaukopaasille merkittiin neljä pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Sara Rokkasen Kara Trutnov taipui Levhartice Chomutov vieraana 55-77 (29-33). Rokkanen oli joukkueensa toiseksi paras pistenainen seitsemällä pisteellä ja tilastot karttuivat myös neljällä levypallolla, syötöllä, kolmella riistolla ja torjunnalla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote