Awak Kuier pisti pystyyn melkoisen blokkishow’n hänen torjuessaan vastustajan heiton peräti seitsemästi Reyer Venezian jatkaessa voittoisasti EuroCupissa. Voiton kunniaksi pääsivät tuulettavamaan myös Elina Aarnisalo sekä Lotta-Maj Lahtinen.

Kuier teki vastustajan heittoaikeet tyhjiksi peräti seitsemän kertaa, kun Reyer Venezia kaatoi turkkilaisen Bursa Uludagin 80-64 (40-29). Seitsemän torjuntansa lisäksi Kuier auttoi joukkuettaan 12 pisteellä, seitsemällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Reyer Venezia on voittanut kaikki kolme otteluaan.
Ottelutilastot

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen haki Slovakiasta selvän voiton kaataessaan Slavia Banska Bystrican 96-60 (60-26). Aarnisalo sai kuusi merkintää piste- ja levypallotilastoihin sekä lisäksi kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Kangoeroes on voittanut kaksi peliään ja hävinnyt yhden.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet otti niin ikään toisen voittonsa, kun kreikkalainen Eleftheria Moschatou kaatui selvästi 88-64 (48-26). Lahtinen heitti ottelussa kahdeksan pistettä ja kasasi lisäksi levypallon ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Stars Keltern ei pystynyt kotonaan haastamaan London Lionsia, vaan joutui tunnustamaan englantilaisjoukkueen paremmakseen 94-50 (53-27). Lehtoranta sai tilastoihinsa kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja syötön ja Koskimiehen tilastorivi täyttyi neljällä pisteellä, syötöllä ja torjunnalla. Kelternillä on yksi voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote