Henri Kantonen oli hyvässä heittovireessä auttaessaan Mazeikiain voittoon Liettuan liigassa. Myös eurokentillä suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

Liettuan liigassa Henri Kantonen oli loistoiskussa, kun hän oli siivittämässä joukkuettaan kauden kolmanteen voittoon. Mazeikiai kaatoi Nevezisin 88-82 (46-46) Kantosen tilastoidessa 14 pistettä, levypallon ja syötön.
Ottelutilastot

Euroliigassa Lassi Tuovi pääsi nautiskelemaan maukkaasta voitosta Bolognan kaataessa italialaisderbyssä Olimpia Milanon 86-79 (45-40). Tuovin apuvalmentama Bologna on aloittanut Euroliigan komeasti seitsemällä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Paris Basketballin voittokulku EuroCupissa sai jatkoa, kun se kaatoi Joventut Badalonan vieraskentällä jatkoajan jälkeen 101-94 (50-40, 89-89). Mikael Jantusen ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi levypallo. Tuomas Iisalon miehistö on voittanut kaikki seitsemän peliään.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa Strasbourgin apuvalmentajana toimiva Mikko Larkas pääsi juhlimaan voittoa, kun turkkilainen Karsiyaka kaatui 80-65 (44-34). Strasbourg johtaa lohkoaan puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Severi Kaukiainen oli jälleen Patrioti Levicen parhaimmistoa, mutta Legia Varsova oli vahvempi 74-63 (40-32). Kaukiainen tilastoi ottelussa 10 pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Samalla kariutuivat ”Leijonien” jatkohaaveet lohkosta.
Ottelutilastot

Adrianmeren ABA2-liigan ottelussa Perttu Blomgrenin Domzale haki MZT Skopjesta 87-84 (33-41). Ottelussa 34 minuuttia urakoinut Blomgren tilastoi monipuolisesti kuusi pistettä, viisi levypalloa, kolme syöttöä, kaksi riistoa ja torjunnan. Voitto oli Domzalelle ensimmäisen ABA2:ssa.
Ottelutilastot

Puolan kakkosliigassa Mikael Laihosen Radom hävisi kotonaan Poznanille 67-88 (33-43) Laihosen täyttäessä tilastoriviään neljällä pisteellä, kolmella levypallolla, syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Radomin saldo on viisi voittoa ja saman verran tappioita.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote