Awak Kuierin Reyer Venezia ja Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet varmistivat paikkansa EuroCupin pudotuspeleissä nappaamalla voitot. Elina Koskimies ja Linda-Lotta Lehtoranta juhlivat myös voittoa.

Reyer Venezia jatkaa puhtaalla pelillä, kun se jätti unkarilaisen Universitas Pecsin jalkoihinsa toisella puoliajalla 73-58 (35-34). Kuier sai tilastoihinsa kuusi pistettä, viisi levypalloa, riiston ja kaksi torjuntaa. Voitolla Venezia varmisti lohkovoiton ja pudotuspelipaikan.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet varmisti niin ikään jatkopaikkansa voittamalla vieraskentällä belgialaisen Flammes Carolon 74-70 (42-32). Lahtiselle kirjattiin ottelussa kaksi pistettä, levypallo ja riisto. Sedis Basquetin saldo on neljä voittoa ja yksi tappio. Voitolla se sinetöi jatkopaikan, mutta Flammes Carolo voi vielä nousta ohi päätöskierroksella, jos Sedis häviää oman ottelunsa ja belgialaisjoukkue voittaa omansa. 
Ottelutilastot

Elina Koskimiehen ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern kaatoi vieraskentällä portugalilaisen Barreiron 82-68 (37-31). Lehtoranta ei pelannut ottelussa, mutta Koskimies täytteli riviään kolmella pisteellä ja kolmella levypallolla.

Kelternillä on kaksi voittoa ja kolme tappiota eikä voi enää nousta lohkossa kahden parhaan joukkoon. Neljä parasta kolmanneksi sijoittunutta joukkuetta etenee myös pudotuspeleihin ja siihen Kelternillä on vielä mahdollisuudet. Se vaatisi kuitenkin voittoa puhtaalla pelillä pelanneen London Lionsin vieraana.
Ottelutilastot

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen puolestaan taipui Besiktasin vieraana 79-93 (43-44). Aarnisalo oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 11 pisteen, kahden levypallon ja kolmen syötön tilastoilla. Mechelen on lohkossa toisena kolmella voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote