Awak Kuier oli pelipäällä, kun hän johdatti Reyer Venezian 22 pisteellään voittoon Italian Serie A1:n kärkiottelussa. Anissa Pounds pääsi nautiskelemaan suomalaiskohtaamisen voitosta Saksassa ja Sofia Pelander sai komean tupla-tuplan Ruotsissa.

Kuieria lepuutettiin hieman viikon EuroCup-voitossa ja viikonloppuna suomalaistähti oli jälleen Venezian ykkösnimi Bolognan kaatuessa kärkiottelussa 80-69 (47-37). Kuier koristeli tilastoriviään komeasti 22 pisteellä, kahdeksalla levypallolla, riistolla ja torjunnalla. EuroCupin ottelut mukaan lukien, Venezia ei ole hävinnyt tällä kaudella peliäkään.
Ottelutilastot

Puhtaalla pelillä jatkaa myös Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen, joka kaatoi Belgian liigan ottelussa Kortrijk Spursin 87-65 (45-28). Aarnisalo sai kahdeksan merkintää sekä piste- että levypallosarakkeeseen.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimiehen ja Linda-Lotta Lehtorannan Kelternin puhdas tili puolestaan tahriintui, kun Anissa Poundsin Halle Lions kaatoi hallitsevan mestarin 79-77 (46-48). Pounds sai kunnian viimeistellä loppulukemat vapaaheittoviivalta ja kokonaissaldokseen Pounds keräsi viisi pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi riistoa. Koskimiehelle kirjattiin neljä levypalloa, syöttö ja riisto. Lehtoranta ei pelannut ottelussa.

Tappiosta huolimatta Keltern jatkaa sarjan piikkipaikalla ja Lions nousi jaetulle neljännelle sijalle.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtoranta esiintyi pirteästi, kun Angels Nördlingen voitti kotikentällään Marburgin 80-63 (42-33). Lehtoranta tilastoi monipuolisesti 11 pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä, riiston ja torjunnan. Angels on Lionsin kanssa tasapisteissä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Lotta-Maj Lahtinen teki tarkkaa työtä, kun hän upotti 11 pistettä Sedis Basquetin voittaessa kotonaan Bembibren 84-67 (46-31). Lahtiselle kertyi myös neljä levypalloa, syöttö ja neljä riistoa.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol piti huippujoukkue Gironan tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan 74-87 (37-47). Äijänen tilastoi viisi pistettä ja kaksi levypalloa, kun taas Kalinin rivillä oli kaksi pistettä, viisi levypalloa ja syöttö.

Sedis ja Ferrol ovat tasapisteissä neljällä voitolla ja kuudella tappiolla.
Ottelutilastot

Sara Rokkanen oli vahvalla pelipäällä ollen KARA Trutnovin paras pistenainen 17 pisteen saldolla, mutta Soko Hradec Kralove oli lopulta vahvempi 93-66 (39-35). Rokkanen sai rivilleen myös levypallon ja kaksi syöttöä. Trutnov on Tshekin liigassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Sofia Pelander kirjautti komean 15 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan, kun Norrköping kiri Östersundin ohi 78-75 (42-34)-voittoon. Norrköping oli vielä 2,5 minuuttia ennen loppua viisi pistettä perässä, mutta vie ottelun lopun nimiinsä 10-2 ja nousi voittoon. Pelanderille merkittiin myös yksi torjunta. Norrköping jatkaa Ruotsin liigassa jaetulla kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasi palasi Visbyn kokoonpanoon, mutta suomalaiskohtaaminen jäi näkemättä, kun Lotta Vesiluoma puuttui Alvikin rivistöstä. Alvik vei ottelussa pidemmän korren voittamalla 83-71 (42-33). Kaukopaasi kunnostautui levypalloissa kahmien niitä kahdeksan ja muuten tilastoihin kirjattiin yksi piste ja kolme syöttöä. Alvik on sarjassa kymmenes ja Visby 11.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote