Koripalloilija Chance Comanche on tunnustanut murhan. Comanche pelasi Lauri Markkasen joukkuekaverina Arizonan yliopistossa.

NBA:n kehitysliigassa, G-Liigassa, Stockton Kingsin riveissä pelannut Comanche on tunnustanut murhanneensa 23-vuotiaan Marayna Rodgersin yhdessä tyttöystävänsä Sakari Harndenin kanssa. Comanche pidätettiin viime viikon lopulla.

Comanche oli Kingsin kanssa pelaamassa Las Vegasissa, kun hän suunniteli murhan yhdessä Rodgersin kanssa. Seksityöntekijänä toimiva Harnden oli tiettävästi riitaantunut Rodgersin kanssa, joka kirvoitti suunnitelman kidnapata ja murhata Rodgers.

Comanche oli viestitellyt Rodgersin kanssa suunnitelmasta ja pyrkinyt palkkaamaan henkilöitä toteuttamaan hirmutyön. Lopulta Comanche ja Rodgers joutuivat tekemään likaisen työn itse.

Murhayönä Comanche oli viestittänyt Rodgersin kanssa pelinsä jälkeen ja esittänyt olevansa kiinnostunut hänen palveluksistaan ja luvannut maksaa niistä 1000 dollaria. Rodgers oli suostunut ehdotukseen.

Rodgersin ystävä oli ajanut hänet tapaamispaikalle ja huolestui, kun hänestä ei kuulunut enää sen jälkeen.

Comanche kertoi poliisin kuulusteluissa kuinka asiat lopulta etenivät. Comanche, Harnden ja Rodgers olivat olleet autossa, jonka jälkeen Comance oli kuristanut Rodgersia HDMI-kaapelilla ja samaan aikaan Harnden kuristi häntä käsillään. Lopulta Comanche ja Harden tumppasivat Rodgersin ruumiin tien poskeen ojaan ja peittivät sen kivillä. Poliisit löysivät lopulta ruumiin sen jälkeen, kun Comanche oli kertonut missä se on.

Comanche oli Markkasen joukkuekaveri suomalaisen ainoana yliopistokautena. Comanche debytoi huhtikuussa NBA:ssa pelaten Portlandin paidassa yhden ottelun. Hän on pelannut myös Turkissa.