NBA:ssä nähtiin viime yönä kaksi jännittävää kohtaamista, mutta Nikola Jokic varasti otsikot.

Kahden viime kauden mestarit Golden State ja Denver iskivät yhteen Oaklandissa eikä ottelu jättänyt ketään kylmäksi. Denver vei jännitysnäytelmän nimiinsä, kun Jokic upotti lähes puolesta kentästä suoraan kuljetuksesta kolmen pisteen heiton sisään Denverin voittaessa 130-127.

Jokic (34/9/10) oli yhdessä Aaron Gordonin (30) ja Jamal Murrayn (25) kanssa joukkueensa ykköspelaajat. Golden Staten ykkösnimi oli totutusti Stephen Curry (30).

NBA

@NBA
JOKIC WINS IT ‼️

JOKER WINS THE GAME WITH THE #TissotBuzzerBeater FROM 39 FEET AWAY 😱🤯

#YourTimeDefinesYourGreatness

Toisessa ottelussa nähtiin Giannis Antetokounmpon ja Victor Wembanyaman välinen kohtaaminen. Antetokounmpo (44/14) loisti Milwaukeen kairatessa niukka voitto, mutta Wembanyama (27/9) osoitti myös potentiaaliaan. San Antonion paras pistemies oli Devin Vassell (34).

NBA:n viime yön tulokset:
San Antonio-Milwaukee 121-125
Golden State-Denver 127-130