Lakers otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi niukasti Toronton. Joukkueen ykköstähtenä rynnisti Anthony Davis.

Davis merkkautti 41 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplan, kun Lakers voitti pisteellä Toronton. Torontolta neljä pelaajaa ylitti 20 pisteen rajan Scottie Barnesin toimiessa tehokkaimpana 26 pisteellä.

Ottelun jälkeen Toronton päävalmentaja Darko Rajakovic kritisoi tuomarityöskentelyä, että päätösneljänneksellä Lakersille vihellettiin 23 vapaaheittoa, kun Torontolle niitä vihellettiin kaksi.

Dallasin tehoduon Kyrie Irvingin (33) ja Luka Doncicin (31) vahva vire ei riittänyt viemään Dallasia voittoon, kun Memphis jyräsi voittoon Desmond Banen (32/9) ollessa joukkueensa kärkinimi. Domantas Sabonis (37/10/13) ja Keegan Murray (32) ottivat Sacramenton reppuselkäänsä Detroitia vastaan ja Minnesota nappasi voiton Orlandosta Karl-Anthony Townsin (28) ollessa voittajien paras. Illan viidennessä ottelussa New York voitti Portlandin.

NBA:n viime yön tulokset:
Orlando-Minnesota 92-113
Detroit-Sacramento 110-131
New York-Portland 112-84
Dallas-Memphis 103-120
Lakers-Toronto 132-131