NBA:n siirtoikkuna meni kiinni viime yönä ja joukkueet tekivät viimeiset muokkauksensa tämän kauden kokoonpanoon. Kovia nimiä liikahti jälleen, mutta isot pommit jäivät pamahtamatta.

Suurin siirto nähtiin jo heti tammikuun alussa, kun Pascal Siakam siirtyi Torontosta Indianaan.

Dallas hankki PJ Washingtonin Charlottesta ja Hornets sai vaihtokaupassa Seth Curryn ja Grant Williamsin. Charlotte oli muutenkin aktiivisena, sillä se kauppasi kokeneen Gordon Haywardin Oklahoma Cityyn ja sai vastineeksi Tre Mannin ja Davis Bertansin. Aiemmin Charlotte tyhjensi pakkaansa siirrettyään Terry Rozierin Miami.

Philadelphia vahvisti takakenttäänsä hankkimalla Buddy Hieldin Indianasta. Toiseen suuntaan matkasivat Marcus Morris, Furkan Korkmaz ja Doug McDermott.

Detroit oli aktiivisena, kun Bojan Bogdanovic ja Alec Burks siirtyivät New Yorkiin. Detroit sai vastalahjana Evan Fournierin, Malachi Flynnin, Quentin Grimesin ja Ryan Arcidiaconon. Detroit teki kauppaa myös Minnesotan kanssa, kun Monte Morris siirtyi Timberwolvesiin ja Shake Milton sekä Troy Brown matkaavat Detroitiin.

Memphis ja Houston tekivät ison vaihtokaupan, kun Victor Oladipo ja Steven Adams vaihtoivat seuroja päikseen.

Milwaukee vahvisti takakenttäänsä Patrick Beverleyllä ja Philadelphia sai vaihtokaupassa Cameron Paynen. Milwaukee lähetti myös sentterinsä Robin Lopezin Sacramentoon rahaa vastaan.

Brooklyn ja Toronto tekivät kovan kaupan, kun Brooklyn sai Dennis Schröderin ja Thaddeus Youngin. Torontoon puolestaan matkasi Spencer Dinwiddie.