NBA-yön mielenkiintoisin kohtaaminen nähtiin New Yorkin ja Detroitin välillä, joka ratkesi vasta loppusekunneilla.

Ottelun viimeiset 20 sekuntia olivat melkoista sekoilua, kun Jalen Brunsonin ohiheiton jälkeen pallo jäi elämään kentälle. Pallo ehti käydä molemmilla joukkueilla ja Detroit näytti jo karkaavan voiton kera, kun Ausar Thompson riisti pallon ja pääsi karkaamaan, mutta Donte DiVincenzo taklasi hänet maihini ja Brunson otti irtopallon. Erotuomarit eivät reagoineet DiVincenzon selvään virheeseen ja Brunson löysi Josh Hartin, joka nosti korin alta ratkaisevat pisteet nostamaan Knicks pisteen johtoon. Hart sinetöi vielä vapaaheittoviivalta loppulukemat.

Brunson (35/1/12) oli New Yorkin ykkönen ja Detroitilta Cade Cunningham (32).

Toronto nappasi voiton Indianasta Scottie Barnesin (21/12/12) tripla-tuplan johtamana. Indianalta ykkösnimeksi nousi Bennedict Mathurin (34/9/5).

Miami otti kovan voiton kaataessaan Sacramenton Bam Adebayon (28/10/7) iskiessä tahtia. Domantas Sabonis  (14/14/10) taiteli jälleen tripla-tuplan ja Keegan Murray (28) sekä De’Aaron Fox (27/8) vastasivat pisteistä.

NBA:n viime yön tulokset:
Indiana-Toronto 122-130
New York-Detroit 113-111
Memphis-Brooklyn 86-111
Sacramento-Miami 110-121