Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

Venezia oli pedannut itselleen erinomaiset lähtöasetelmat toiseen osaotteluun voitettuaan Riiassa 83-70. Venezia ei jättänyt toisessa osaottelussa mitään sattuman varaan, vaan nappasi kotonaan 88-78 (53-41)-voiton. Venezia eteni näin neljän parhaan joukkoon yhteistuloksella 171-148. Kuier tilastoi ottelussa kaksi pistettä, levypallon, kaksi syöttöä ja riiston.

Välierissä Venezia saa vastaansa London Lionsin. Ensimmäinen osaottelu pelataan Venetsiassa 7.3. ja toinen Lontoossa 14.3. Toisessa välieräparissa iskevät yhteen Besiktas ja Girona.
Ottelutilastot

Sofia Pelander oli vauhdissa Norrköping Dolphinsin voittaessa Östersundin 78-54 (44-18). Pelander teki tarkkaa työtä upottaen pelitilanneheittonsa 8/10 keräten yhteensä 18 pistettä ja kylkeen vielä 13 levypalloa, riiston ja syötön. Dolphins jatkaa Ruotsin liigassa kolmantena.
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoma puuttui Alvikin kokoonpanosta, mutta siitä huolimatta joukkue kuittasi 83-70 (45-38)-voiton Visbystä. Isabella Kaukopaasi kirjautti Visbylle kaksi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä.

Alvik taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ja on seitsemäntenä. Visby on puolestaan toiseksi viimeisenä sijalla 11.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote