Puheet Los Angeles Lakersin kesälomasta osoittautuivat NBA:ssa vielä liian aikaisiksi.

Lakers jatkaa kauttaan voitettuaan lauantaina hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin koriluvuin 119-108. Otteluvoitot Lakers kavensi 1-3:een selvitettyään nyt pudotuspelisarjan ensimmäisen ottelupallon.

Nuggets oli jo tauolla takamatkalla, eikä saanut Lakersin etumatkaa kirittyä. Nuggetsin puolustus ei saanut pidettyä Lakersin huippupelaajia kurissa.

Lakersin supertähti LeBron James astui esiin oikealla hetkellä. Hän heitti 30 pistettä.

Myös Anthony Davis oli vakuuttava. Hän ylsi tuplatuplaan 25 pisteellään ja 23 levypallollaan.

Nuggetsin supertähti Nikola Jokic merkkautti triplatuplan. Pisteitä hänelle merkittiin 33 ja levypalloja sekä syöttöjä 14.

Lakers voitti, mutta harva edelleenkään uskoo sen mahdollisuuksiin. Ottelusarja jatkuu seuraavaksi Denverissä, missä Nuggetsilla on seuraava mahdollisuus passittaa LeBron ja kumppanit kesälaitumille.

Los Angeles Lakers

@Lakers
LeBron out of nowhere!

Runkosarjan ylivoimaisesti voittanut Boston Celtics hävisi toisessa kotiottelussaan yllättäen Miami Heatille, mutta lauantaina Miamissa Celtics otti vahingon takaisin.

Celticsin puolustus oli Heatille myrkkyä ja Bostonin ylpeys voitti pelin 104-84. Ottelusarjaa Celtics johtaa nyt 2-1.

Bostonin Jayson Tatum ylsi tuplatuplaan. Hän heitti 22 pistettä ja napsi 11 levypalloa.

Oklahoma City Thunder on Denver Nuggetsin tavoin voiton päässä jatkopaikasta. Thunder otti kolmannen voittonsa New Orleans Pelicansista oltuaan lauantaina parempi vierasottelussa koriluvuin 106-85.

Shai Gilgeous-Alexander oli Thunderin tehokkain. Hän heitti 24 pistettä.

Orlando Magic tasoitti voitot sarjassa Cleveland Cavaliersia vastaan 2-2:een voitettuaan lauantain kotiottelunsa 112-89. Orlandon vahva puolustuspeli oli Cavaliersille ylitsepääsemätön este.

Saksan paidassa viime syksynä MM-kultaa voittanut Magicin Franz Wagner pelasi vakuuttavasti. Hän saavutti tuplatuplan 34 pisteellään ja 13 levypallollaan.

Orlando Magic

@OrlandoMagic
Franz Wagner masterclass in game 4 👇

Orlando Magic

@OrlandoMagic
Franz Wagner in Game 4 vs. CLE:

34 PTS
13 REB
4 AST
13-17 FG • 76%
+32 +/-