NBA:n kauden 2023-24 tulokastähdistökentällinen on valittu. Mukaan pääsi viime vuoden kaksi kärkivarausta ja 2022 ykkösvaraus.

Pisimmälle pudotuspeleissä pääsi tällä kaudella Oklahoma City Thunderin sentteri ja hyökkääjä Chet Holmgren, joka oli 2022 draftin ykkösvaraus. Hän oli piinaamassa konferenssivälierissä Dallas Mavericksia, mutta Thunderin kova panos ei aivan riittänyt.

San Antonio Spursissa pelaava Ranskan koripallon megalupaus Victor Wembanyama loisti ensimmäisellä kaudellaan, vaikka Spurs ei loistanut. Vuoden takainen koko NBA:n ykkösvaraus valittiin tulokastähdistön sentteriksi.

Brandon Miller oli NBA-draftin 2023 kakkosvaraus Wembanyaman jälkeen. Charlotte Hornetsissa pelaava Miller, joka pelaa pienen laitahyökkääjän sekä takamiehen paikalla, valittiin myös tulokastähdistöön.

Miami Heatin Jaime Jazquez jr teki läpimurtonsa heti ensimmäisellä NBA-kudellaan. Hän jopa ylitti odotukset ja tuli valituksi tulokastähdistöön.

Tulokastähdistön takamieheksi valittiin myös Golden State Warriorsin Brandin Podziemski. Joulupäivänä ottelussa Denver Nuggetsia vastaan Podziemskista tuli ensimmäinen tulokas, joka saalisti samassa NBA-ottelussa yli yhdeksän pistettä, yli kuusi syöttöä, yli viisi riistoa ja enemmän kuin kolme kolmen pisteen heittoa.

Tulokastähdistön pelaajista Wembanyama nähtäneen tositoimissa Pariisin olympiakisoissa heinä-elokuussa. Ranska puolustaa niissä kekkereissä olympiahopeaa.