Korisliigassa nähdään tulevalla kaudella kaksi merkittävää paluuta.

Espoon Honka tekee paluun pääsarjatasolle. Eikä tässä vielä kaikki. 43-vuotias Tuukka Kotti nähdään tositoimissa Hongassa.

Kotti pelasi viime kaudella Hongassa divarikorista. Hän päätti jatkaa uraansa Hongan noustua pääsarjatasolle.

– Tapiolan Hongasta on tullut minulle yhteisö, joka on tärkeä ja todella lähellä sydäntäni. Intoa ja motivaatiota riittää edelleen pelaamiseen ja haluan olla myös muilla tavoilla tukemassa Honkaa kehittymään seurana ja organisaationa. Olen kiitollinen Hongalle tästä mahdollisuudesta ja ilolla jatkan työtäni täällä! Kotti kommentoi seuran tiedotteessa.

Kotti on tullut tutuksi Suomen maajoukkueesta pitkältä ajalta. Hän oli 2010-luvulla mukana kaikissa arvoturnauksissa, joihin Susijengi selviytyi.

Honka ilmoitti tehneensä jatkosopimuksen myös David Gonzalvezin kanssa. Päävalmentajana Hongassa jatkava Aapo Heinonen on jatkosopimuksiin todella tyytyväinen.

–  Daven ja Tuukan jatkosopimukset ovat loistava uutinen. He tuovat pelitaitojensa lisäksi paljon johtajuutta sekä kokemusta, jota nuori joukkue tarvitsee. Tämän lisäksi molemmat ovat urallaan vaiheessa, jossa muiden auttaminen eteenpäin ja joukkueen hyvä, on omia tilastoja tärkeämpää.