Nilan Bisonsin riveissä toisen peräkkäisen Suomen mestaruutensa keväällä napannut Susijengin takamies Mikko Koivisto on menneeseen kauteen kaikkineen suhteellisen tyytyväinen ja vakuuttaa SuomiKoris-sivustolle viihtyvänsä mainiosti Loimaalla – vaikkei tätä ensi alkuun itse uskonutkaan.

– Tietysti viime kaudesta on päällimmäisenä hyvä tunne, mestaruus kaksi kertaa peräkkäin on iso juttu niin joukkueelle kuin koko Loimaalle. Henkilökohtaisesti kausi meni ihan ok. Aina voi parantaa, mutta ihan tyytyväinen kuitenkin olen, maajoukkueen kanssa syyskuun EM-kisoihin valmistautuva Koivisto sanoo.

Loimaalaiset saivat heinäkuun alussa vielä ylimääräisen bonuksen, kun paikka EuroCupissa ensi kaudeksi sai sinettinsä.

– EuroCupiin pääsy tuli vähän yllätyksenä, mutta positiivisena sellaisena. Todella kova sarjahan se on. Kun sarja nyt vähän laajeni, niin vähän pienempien maiden joukkueitakin voi päästä mukaan ja jo viime kausi osoitti, että yllättäjiä voi tulla, Koivisto arvioi.

Kuusi vuotta Yhdysvalloissa pelanneelle Koivistolle paluu Suomeen ja Torpan Poikiin oli edessä vuonna 2010. Vuotta myöhemmin Koivisto siirtyi sitten omaksikin yllätyksekseen Loimaalle.

– Kun Loimaa nousi liigaan, niin aluksi mietin että se on varmasti epätodennäköisin paikka, johon lähtisin pelaamaan, Koivisto muistelee hymyillen.

– Seurasta huomasi kuitenkin heti, että se todella haluaa menestyä. Hyvin olen viihtynyt.

Kim Sanden