Joensuun Kataja hakee edelleen joukkueeseensa ulkomaalaisvahvistuksia. Halutuille pelaajille on jo jätetty sopimustarjous.

Katajan joukkueenjohtaja Jukka Törmälä valottaa joensuulaisten sopimustilannetta Katajan sivuille kirjoittamassaan blogissa.

– Kotimaiset pelaajasopimukset on tehty, Törmälä paljastaa.

Seuraavaksi Katajalla ovat kiikarissa ulkomaalaispelaajat joita päävalmentaja Jukka Toijala ja apuvalmentaja Petri Jaakkola kävivät katsastamassa Las Vegasissa pelatussa NBA:n kesäliigassa.

– Toikka ja Waski kävivät katselemassa leirejä, jututtamassa pelaajia ja agentteja kuumassa Las Vegasissa. Ensimmäiset tarjoukset on tehty. Toikan tämänhetkinen lista oli erittäinkin mielenkiintoinen. Yhtenä varteenotettavana vaihtoehtona on aloittaa korisliiga kahdella ulkolaisella. Pidätellään nyt kuitenkin hevosia ja katsotaan miten soppariasiat lähtevät etenemään, Törmälä kirjoittaa.

Suomalaispelaajistossa saattaa vielä tapahtua muutoksia, sillä Susijengin Antti Kanervon sopimuksessa on ulkomaalaispykälä.

– Kanervon Antti haluaa kovasti päästä näyttämään osaamistaan Eurooppaan. Ymmärrämme Anttia ja sen vuoksi teimmekin meille harvinaisen diilin, jonka puitteissa Antilla on syyskuulle asti aikaa solmia sopimus muille maille. Mietteet ovat hieman kaksijakoiset. Toivon Antin saavan hyvän sopparin ulkomaille. Toisaalta olisi enemmän kuin mukavaa pitää Antin tasoinen pelimies Katajassa. Katsotaan mitä syksy tuo tullessaan tai vie mennessään.

Törmälän blogi on luettavissa kokonaan Katajan sivuilta.