ESPN teetti kyselyn jossa faneilta kysyttiin heidän suosikkipelaajaansa NBA:ssa. Valtikka vaihtui, sillä edellisvuosien suursuosikki Kobe Bryant sai tällä kertaa tyytyä kakkospaikkaan.

Lähes 13 prosenttia (12,9) vastaajista äänesti Miami Heatin LeBron Jamesia suosikkipelaajakseen. James valittiin edellisen kerran suosituimmaksi pelaajaksi kaudella 2008-09, jonka jälkeen hänen suosionsa putosi hänen siirryttyään Miamiin.

Jamesin voitto 2008-09 oli pieni tahra Bryantin voittoputkelle, joka alkoi kaudesta 2006-07, mutta tällä kertaa hän joutui luovuttamaan paikan. LA Lakersin tähti ei ollut kaukana perässä, sillä hän jäi vain 0,4 prosenttia.

Kärkikaksikko oli täysin omilla lukemillaan, sillä perässä tulleet Kevin Durant (3,6), Derrick Rose (2,8) ja Dwayne Wade (2,6) jäivät selvästi jälkeen.

ESPN haastatteli kyselyyn yli 400 000 ihmistä.