Derrick Crayton on allekirjoittanut Korikobrien kanssa 1+1-vuotisen valmentajasopimuksen.

Crayton toimii edustusjoukkueen apuvalmentajana sekä vastaa Kobrien II-joukkueen/A-junioreiden valmennuksesta. Lisäksi 38-vuotias Crayton vastaa koripallovalmennuksesta Etelä-Pohjanmaan Urheiluakatemiassa Lapualla.

Viime kaudella Crayton toimi Äänekosken Huiman valmentajana ja loppukevään Palestiinassa, jonka maajoukkuettakin hän on valmentanut muutama vuosi takaperin. Kaudella 2011-2012 hän toimi FoKoPon päävalmentajana ja nosti joukkueen Korisliigaan voittamalla silloin nimenomaan Korikobrat.

Crayton on tehnyt myös pitkän pelaajauran pelaamalla mm. Venezuelassa, Espanjassa, Uruguayssa, Syyriassa, Englannissa, Palestiinassa ja Suomessa useissa seuroissa. Valmentajauransa hänaloitti Lapualta, jossa toimi pelaajavalmentajana kaudella 2006-2007.

Sopimuksen Kobrien kanssa on tehnyt myös kobrien oma kasvatti 21-vuotias Jussi Salo 185/92. Kaudella 2010-2011 Salo oli A-junnujen I-divisioonassa ylivoimainen pistepörssin ykkönen nakuttamalla keskimäärin 23,2p/ottelu. Korisliigassa hän debytoi vain yhden ottelun verran viime kaudella.

Korikobrien kaikki sopimuspelaajat sekä valmentajat saapuvat Lapualle 15. 8 jolloin myös joukkueharjoitukset käynnistyvät toden teolla.

Korikobrilla on ennestään sopimukset, Givi Bakradzen, Cedric Latimerin, Jussi Turjan, Ville Turjan, Tuomas Viertolan, Panu Peltokankaan, Matias Salon sekä Roni Hyvärisen kanssa. Joukkuetta valmentaa Terence Stansbury.

Korikobrat uutisoi sopimuksista kotisivuillaan.