Mansikka-aholla startattiin tulevaan koriskauteen torstaina harjoitusottelun merkeissä. Kouvoja vastassa oli paikallisvastustaja Namika Lappeenrannasta.

Molemmat joukkueet olivat liikkeellä puhtaasti kotimaisin voimin ja peliaikaa saivat mukavasti myös vielä A-juniori-ikäiset pelaajat. Kouvoilta puuttui ottelusta Juuso Kauppinen ja Namikalta puolestaan Loimaalta Lappeenrantaan siirtynyt Eero Aaltonen.

Namika aloitti ottelun hieman terävämmin ja se hallitsi ensiminuutteja johtaen alussa 3-8. Kouvot sai kuitenkin pikku hiljaa pelinsä paremmin raiteilleen ja ensimmäisen jakson jälkeen oltiin tasatilanteessa (19-19).

Toinen jakso oli kotijoukkue Kouvoilta illan parasta antia. Hyökkäys rullasi, heitot upposivat ja puolustus toimi. Jakso selvästi Kouvoille 23-9 ja tauolle siis lukemista 42-28. Koko toinen puoliaika pelattiin melko tasapäin ja Kouvot-johto pysyikin tasaisesti noin 20 pisteen suuruisena. Loppusummerin soidessa tulostaulu näytti lukemia 81-62 (42-28).

Kouvojen näkyvimmät pelaajat olivat 29 pistettä pussittanut Ilari Seppälä jota säesti mainiosti Alexander Madsen 21 pisteellä. Molemmat heittivät vielä pisteensä erinomaisella tarkkuudella. Lisäksi Madsen kohahdutti kotilehtereitä kahdella ilmavalla donkilla. Arttu Kukkonen oli positiivinen yllätys neljällä kolmosellaan. Jere Luoma teki paljon erinomaista ”näkymätöntä” työtä molemmissa kenttäpäädyissä. Namikan kovimmat pisteet nakkasi vielä viime kaudella Kouvoja edustanut Atte Perttu (16). Yli kymmenen pisteen upotti myös Anttoni Tapio (12).

Kauden ensimmäinen harjoitusottelu kotiluolassa keräsi mukavasti yleisöä lehtereille. Vajaa 300 koripallon seuraajaa saivatkin nauttia varsin viihdyttävästä koripallonäytelmästä ja kunnon tunnelmaakin oli aika ajoin ilmassa.

Kouvot: Ilari Seppälä 29/4/3s/3r, Alexander Madsen 21/5/2s/2r/1t, Arttu Kukkonen 12/0/2r, Tuomas Hirvonen 9/4/2s/2r, Valtteri Leino 4/5, Daniel Dolenc 4/4/1t, Jere Luoma 2/2/2s, Oskari Leino 0/5/4s ja Juuso Mäenpää 0/2.

Namika: Atte Perttu 16/3/2s/2r, Anttoni Tapio 12/3/1t, Antti Niskanen 8/3/2s/3r, Olli Kaijansinkko 6/1, Lasse Aavamäki 5/4/2t, Teemu Turunen 5/3, Anselmi Iivonen 4/6, Clifton Jones 4/5/2t, Ilja Smirnitski 2/0 ja Timi Puittinen 0/0

www.kouvot.fi